![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Senin anNen meLekti diaLogLarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "-Senin annen bir melekti yavrum. Ve oglum unutma ki seytan da bir melektir. -Senin annen bir melekti yavrum -Beni de leylek getirdi degil mi? -Senin annen bir melekti yavrum -Hangi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() | Senin anNen meLekti diaLogLarı -Senin annen bir melekti yavrum. Ve oglum unutma ki seytan da bir melektir. -Senin annen bir melekti yavrum -Beni de leylek getirdi degil mi? -Senin annen bir melekti yavrum -Hangi melek? - -senin annem bir.. -melekti demi ? -hayır, dağda gezen inekti -Senin annen bir melekti yavrum , hala da melek aslında +anne ne diyosun ya -kendimi övüyom +dit anne ya -senin annen bir melekti yavrum -sen annemi nerden tanıyon amca ? -ben senin babanım yavrum - ama benim babam da melekti ama sen insansın - sen de bi meleksin yavrum - Senin karın bi melekti baba + Diddir lem velet sana noluyo! - senin annen bahçelerde börülceydi yavrum + nasıl yani - gelin görünce oynardı + ha o açıdan yani -senin annen bir ... - melekmiydi - ne meleği cadı karının biriydi şirret karı bak yine sinirim bozuldu -Senin annen bir melekti yavrum.. *Peki sen baba ? -Ben *Kelek -Benim annem neydi baba? *Melek yavrum melek.. -Peki noldu baba ona ? *Aldı kahpe felek.. -Özlüyorum bana *Al yavrum ondan kaldı bu yelek.. -Senin annen 1 melekti 2 insandı 5 inekti yavrum +Kendine gel baba -3 tavşan 7 domuz 42 dana
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |