![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Ülkücüleri kızdıran karikatürler" başlıklı konu görüntüleniyor, "AK Parti'nin türban açılımına MHP'nin verdiği desteğe yönelik eleştiri dolu karikatürlere Cumhuriyet devam ediyor. haber3.com..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ülkücüleri kızdıran karikatürler AK Parti'nin türban açılımına MHP'nin verdiği desteğe yönelik eleştiri dolu karikatürlere Cumhuriyet devam ediyor. ![]() ![]() haber3.com
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülkücüleri kızdıran karikatürler Adminin konusuna cevap yazılmamış? Bari ben yazayımda Cumhuriyet gazete(r)si aslında gizlediği hırsının dışa vurumunun karşılıksız kalmadığını sansın, neden? acaba?MHP ve AKP ye en kızdığı dönemde bu kışkırtma karikatürler, yine eski provake günlerini özlediler desenize? Emeğinize sağlık konuyu eklediğiniz için. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülkücüleri kızdıran karikatürler Yıllardır cumhuriyet gazetesini ilgi ve beğeni ile takip eder ve keyifle okurum. Türkiye'Nin karanlığa çekilmesine karşın bir fener olarak görmüşümdür hep onu ve bu karikatürleri de çok anlamlı ve durumu çok net özetler nitelikte bulduğumu de belirtmeliyim. Tarafı belli olan gazete olarak yaptığı bu karikatürleri provake hareketi olarka değil de , fikrinin yine ardında durma ve çizgisinden şaşmadan , doğru bildiğini kendince dışavurma olarak değerlendirdim ben sayın erkişi . |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ülkücüleri kızdıran karikatürler Siz yıllardır beğeniyle izliyor olabilirsiniz, bende yıllardır ilgiyle ama beğenmeden izliyorum ve en son seçim döneminde Sayın İlhan Selçuk'un MHP+CHP işbirliği yönündeki avuç ovalama veya birleştirme yönündeki yazı ve yorumlarını hatırlıyorum da ne istikrardı ama. Şimdi artık kendi mahreçlerinde görmeyince maske çıktı gerçek gaye de bu karikatürün ortaya koyduğu çarpık zihniyet ve karalama; Bana göre de böyle sayın sahrabetis hanım. iyi forumlar. |
| | |
| | |