![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "işte Admin in son görüntüsü" başlıklı konu görüntüleniyor, "adminin yöneticileri tartaklarken çekilen resmi işte adminin yene bir resmi daha çekildi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 160 ![]() ![]() | adminin yöneticileri tartaklarken çekilen resmi ![]() işte adminin yene bir resmi daha çekildi |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: işte Admin in son görüntüsü hahhaahahah :) çok ama çok hoşuma gitti :) EH ona göre davranın sevgili arkadaşlar , burada ayan beyan şiddet var :) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: işte Admin in son görüntüsü emeğine sağlık |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: işte Admin in son görüntüsü Alıntı:
Ben korktum bu adminden...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |