![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bakmadan gecmeyin....komik bunlar." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hadi halay zamani Abi karsiya kadar goturuver ne tutarsa veririm. Demini almismi? Eller yukari Cok agir bunlar yaaaaaaaaa...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakmadan gecmeyin....komik bunlar. ![]() Hadi halay zamani ![]() Abi karsiya kadar goturuver ne tutarsa veririm. ![]() ![]() Demini almismi? ![]() Eller yukari ![]() ![]() ![]() Cok agir bunlar yaaaaaaaaa. ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Komik Resimler Yorumu Bencede çoooooook komik gülmekten çatladım ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() | ya ben bunları yerim yaaa hele o iki bebek çok şekerrrr
__________________ L0L!+@ Don't cry to me If you loved me You would be here with me You want me Come find me Make up your mind L0L!+@ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Evet gerçekten komik ama en komiği bence çeliklerin halayı.......... ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 33 ![]() | puhuha ha hahah ah yaw bunlar gerçekten çok ilginç vede he he he komik emeğine sağlık dostum... ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |