![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Kendine İyi Bak"a En Güzel Cevaplar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ANKARA
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendine İyi Bak"a En Güzel Cevaplar Kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... ya da - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim. - kendine iyi bak. - evde ayna yok. - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendin' e iyi bak. - kendin kim? - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir, dışarıda yaşadığın her tecrübe aslında kendini keşfetmen için hede hödö alıntıdır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kendine İyi Bak"a En Güzel Cevaplar - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. artık böle dicem bana kendine iyi bak diyecek olanlara :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |