![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "UEFA Şampiyonu Fenerbahçe" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu ayler öncesinden Google'da yapılan bir arama neticesinde ortaya çıkan bir durum. Tabii ki artık bu konu her yere eklendiği için artık bu sonucu göremeyeceksiniz. ama yine de o zaman ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | UEFA Şampiyonu Fenerbahçe Bu ayler öncesinden Google'da yapılan bir arama neticesinde ortaya çıkan bir durum. Tabii ki artık bu konu her yere eklendiği için artık bu sonucu göremeyeceksiniz. ama yine de o zaman itibari ile çok komik bir durum.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: UEFA Şampiyonu Fenerbahçe evet gerçekten cok komik bi durum :) bunuda ben okumustum :) F.Bahçe’nin CSKA ile oynadığı maçı anlatan spiker sürekli olarak "Avrupa’nın yeni prensi" falan diye saçmalayıp durunca bizim ultrAslan Forumundaki muzır gençlerden de şöyle bir cevap geldi: "Benim böyle bir oğlum yok - İmza: Kral Galatasaray." |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: UEFA Şampiyonu Fenerbahçe Beylerbeyi, Sanırım Azize babadan bahsediyorsunuz. Zaten bu Galatasaray'da kaza ile bir defe UEFA yı alsı ya ağzızlarını durduramayız :):):) Hemde sanşa bakın adamlar hiç yenilmediler. *** Eeee where are the REP's
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |