![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "komik" başlıklı konu görüntüleniyor, "tartıdaki bebeğe bayıldım..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tartıdaki bebeğe bayıldım ![]() |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik ben de bebeğe bayıldım bi de fareye :) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik Emeğinize sağlık, Serkan Altay arkadaşım, güzel görüntüler. Bana insan elleri ilginç geldi. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() | Cevap: komik ben bişe göremedim yahu link doğrumu :S
__________________ 'Ne günlere kaldık ey gazi hünkâr Eşek vezir oldu, katır mühürdar' |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :Cacho ndon: |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: komik ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik İlahi serkan sende CATPİTİ (hep kavga olmasın bide böyle takılayım sizede) isimli üye göremedim dedikçe ekliyorsun habire, gerçi bize emeğine sağlık demek düşer ama göremeyenleride düşünmek lazım ama onlar zaten hiç bir doğruyu ve net çizgileri göremezler uğraşma, silüet filan olacak. iyi forumlar. |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Mevt tarafından (22-02-2008 Saat 12:00 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: komik off serkan abi ne güldüm yaa :):) ellerine sağlık :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: komik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |