![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bayanlar kamyon şoförü olursa...." başlıklı konu görüntüleniyor, "yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım -gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayanlar kamyon şoförü olursa.... yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım -gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotlada silerim -nazar etme ne olur evlen seninde olur -Rujum biter yollar bitmez.. -makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim -bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana -saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabana vururum.. -çocukta yaparım kamyon şoförlüğü de... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |