![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Ünlüler Doğduğunda ilk Ne Dedi biliyormusunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu kim yaptı sana ,benim babam kim 2- annem yok benim 3- anne yoldan çıkma tamam mı 4- dr. amca niye sakalım yok benim ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa ERBAKAN:bismilahirrahmanirrahim ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY:Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . BERKSAN :Öpüşelim mi (zavallı hemşire) BENGÜ : korkma anne geçer acısı hiç midoğum yapmadın sen
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜnLüLer Doğduğunda iLk Ne Dedi biLiomuSunuz ? LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm ehueuh buna bittim |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜnLüLer Doğduğunda iLk Ne Dedi biLiomuSunuz ? Hepsi çok doğru bence:) Bizler doğarken ağlamışız.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |