![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bankacıların söylemek isteyipde söyleyemedikleri :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Az önce bir fax çektim ulaştı mı acaba?.. - Normal miydi, Yıldırım mı? - Ekstrem bana ulaşmıyor ve sürekli faiz ödüyorum!... - Nereden geliyor bu değirmenin suyu... - Yauv kardeşim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bankacıların söylemek isteyipde söyleyemedikleri :) Az önce bir fax çektim ulaştı mı acaba?.. - Normal miydi, Yıldırım mı? - Ekstrem bana ulaşmıyor ve sürekli faiz ödüyorum!... - Nereden geliyor bu değirmenin suyu... - Yauv kardeşim 10 dakkadır müzik dinletiyorsunuz adama...! - Güzel sanatların hangi dalına tahammül edebilirsiniz ki? - Ben şifremi tuşladım böyle bir kart yoktur dedi robot..(sesli yanıt sistemi) - Sizi korkutmak için söylemişler efenim, var kartınız... - Sizin yeriniz nerde? - Her zaman yanınızda - Yav beyefendi ben kartımla 300 YTL nakit avans çektim bunun faizi günlük mü işliyor? - Acısını her an hissedeceksiniz... - Ya bir kartı teslim edemediniz 10. arayışım bu sizi.... - Haklısınız, çok yıprandık ikimiz de bir süre görüşmesek.... - Provizyon alamıyoruz, Bankanızı arayınız diyor. - İşiniz düşmese hiç arayıp soracağınız yok vallahi. - Yani beyefendi on kere form doldurdum kredi kartı için...yine red, Allah aşkına bu kartı alabilmek için ben naapayım siz söyleyin? - Gidin Masterbaba türbesinde dua edin.... - Arkadaşlara kredi kartı geldi bana gelmedi?... - Bundan sonra arkadaşlarınızı daha dikkatli seçin.... ALINTI... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bankacıların söylemek isteyipde söyleyemedikleri :) güzelmiş paylaşımın için sağol
__________________ melek |
| | |
| | |