FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

okuyun ve kopun:)))

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "okuyun ve kopun:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Günün stresini atın biraz,tebessüm edin hatta doya doya gülün. -rico©, Erkek , 34 , İzmir 1 ay 29 gün önce gönderdi. İşte benim kızım! İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-12-2007, 07:03 PM   #1
Yeni Uye

skurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NEREYE GİTTİĞİNİ BİLEN İNSANA DÜNYA ÇEKİLİP YOL VERİRMİŞ..

skurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biri
okuyun ve kopun:)))

Günün stresini atın biraz,tebessüm edin hatta doya doya gülün.

-rico©, Erkek , 34 , İzmir 1 ay 29 gün önce gönderdi.
İşte benim kızım!
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim.

-us77, Erkek , 25 , İstanbul 1 ay 11 gün önce gönderdi.
Hacı Şakir
İstediğim sadece şu sıcak havalarda bir meşrubat içmekti be çingene teyzeciğim... Girdiğim bakkala girmek zorunda mıydın be çingene teyzeciğim? Hadi girdin ''abe bakkalcı ordan bir kalıp Hacı Şakir ver de ...... yıkayayım, gül gibi koksun'' demek zorunda mıydın? O meşrubatı burnumdan çıkartmak zorunda mıydın abe teyzeciğim?

-salasinmar, Erkek , 31 , Yurtdışı 21 gün 19 saat önce gönderdi.
Anneler Kutsaldır
Bir alkış da birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o. çocukları!!" diyen Karadenizli ağır abi hemşehrime lütfen.

-mrtbl, Erkek , 20 , Tekirdağ 25 gün 15 saat önce gönderdi.
Nereye?
Sabah sabah durakta dolmuş beklediğimi gören ve pek muhabbetimiz olmamasına rağmen beni arabasına alan yan komşumuza bir teşekkür ediyorum. Yolda yanımızdan hızlıca geçen arabaya "Nereye gidiyosun ulan pezev...?" diye bağırmasını kınıyorum. Ama üstüne alınıp "şehir merkezine abi" diye cevap veren kendime de büyük bir alkış istiyorum...

-bendemiüyeolsam, Erkek , 31 , Gaziantep 1 ay 2 gün önce gönderdi.
6. His
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.

-cryll, Kadın , 29 , İstanbul 23 gün 17 saat önce gönderdi.
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının ''benden önce biriyle oldun mu?'' sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?

-milah76, Erkek , 31 , Kırklareli 20 gün 19 saat önce gönderdi.
Çaylar demli olsun
Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: "Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz." Hala gülmekteyim.

-11sefa, Erkek , 24 , Ankara 1 ay 25 gün önce gönderdi.
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun "maalesef annenizi kaybettik" demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!) bunun yerine "ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!" deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur...

-sazansuzan, Kadın , 36 , İstanbul 15 gün 16 saat önce gönderdi.
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya...

-zor_karar, Kadın , 34 , Kocaeli 14 gün 17 saat önce gönderdi.
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de "Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış" diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?

-zübittin, Erkek , 19 , İstanbul 5 gün 16 saat önce gönderdi.
Çevir çevir
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota "Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım" diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
Sponsored Links
Alt 27-12-2007, 07:17 PM   #2
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: okuyun ve kopun:)))

-sazansuzan, Kadın , 36 , İstanbul 15 gün 16 saat önce gönderdi.
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya...

-zor_karar, Kadın , 34 , Kocaeli 14 gün 17 saat önce gönderdi.
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de "Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış" diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?

-zübittin, Erkek , 19 , İstanbul 5 gün 16 saat önce gönderdi.
Çevir çevir
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota "Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım" diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.

bunlar çok hoşuma gitti bu arada paylaşım için teşekkürler :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-12-2007, 07:25 PM   #3
Yeni Uye

skurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biriskurt gözlemlemek için görkemli biri

İşte benim kızım!
Anneler
nereye
Çaylar demli olsun
Danger
bunlar basta olmak üzere hepsine cok güldüm..
Alt 27-12-2007, 09:21 PM   #4
Altın Üye (nisan 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor

hey millet okuyun kopun gerçekten krizlere girdim
Alt 28-12-2007, 04:21 PM   #5
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor

Gerçekden çok güzel gülmekden gözümden yaş geldi :) Yurdum insanı her haliyle birbaşka güzel oluyor :)
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 30-12-2007, 10:25 PM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

gondol sadece gerçekten hoşgondol sadece gerçekten hoşgondol sadece gerçekten hoşgondol sadece gerçekten hoşgondol sadece gerçekten hoş

komiğiz gerçekten yaa.sanki bazılarını duymuşluğum var
gondol isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-12-2007, 10:35 PM   #7
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

off hepsi süper ama son ikisine bittim yaaa danger süperrr zaten bayılıom yaşlı teyze muabbetlerine bi teyze hikayesi vardı bazılarınız biliosnuzdur dolmuşun birine oğlum bu kadıköye mi gidio diip adamın evet teyzecim demesi üstüne heh tamam siz gidin ben oraya gitmicem demesi beni öldüren dialoglardan biriydi
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-12-2007, 10:36 PM   #8
Yeni Kayıt

_duygu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_duygu_ has a spectacular aura about_duygu_ has a spectacular aura about_duygu_ has a spectacular aura about

okurken eğlendim sağol...
_duygu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-12-2007, 01:33 PM   #9
Yeni Uye

kaoss hikaye komikmiş sagol paylasımın için

Seçenekler
Stil