![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "YeşiLçam ÜnLüLerinin mSn KayıtLarı ;d" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YeşiLçam ÜnLüLerinin mSn KayıtLarı ;d çok süper olmus kardes emeğine sağlık ![]()
__________________ melek |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: YeşiLçam ÜnLüLerinin mSn KayıtLarı ;d Te$ekkurLer. Afiyet oLsun Can :D
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YeşiLçam ÜnLüLerinin mSn KayıtLarı ;d Kemal Sunal filmlerini kaç kere izlemişizdir ama, hala bakarız ilk günkü gibi ne konuşacağını bilsek bile genede güleriz. Şabanla Ramazanın diyalogları güzelmiş. Ellerine sağlık.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |