![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Kılıbık Erkeğin Şiiri :)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım Ortalığı süpürür sobamızı yakarım Çayımızı hazırlar soframızı kurarım Bu arada uyanır sultanlar gibi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) Hanımım ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım Ortalığı süpürür sobamızı yakarım Çayımızı hazırlar soframızı kurarım Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım İbriği tası alıp eline su dökerim Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim Evi badana eder duvarları sıvarım Elimden her iş gelir tahtaları ovarım Sinirliyim titizim terstir biraz damarım Yırtık sökük gördümmü hemen alır yamarım Sporu çok severim salıncağı sallarım Çocuk doğdu doğalı idmanlıdır kollarım Biraz müşkülpesendim her yemeği yiyemem Gururluyum hanıma şunu pişir diyemem Ev işine karışmam herkes gibi aşırı Haftada bir yıkarım biriken çamaşırı Kimseye boyun eğmem temizlerin ocağı Misafir günümüzde toplarım dört bucağı Hanıma fincan cezve getirdim kahire den Kahve pişirmem için çağırır daireden Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi Oklavanın altında veririm ifadeyi alıntı
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) ay nerden buluyorsun bunları çok güzel.keske böyle olsa ya gerçek hayat ![]() emeğine sağlık..
__________________ melek |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Ankara Yaş: 21
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) yok böyle olmasın çok sıkıcı çekilmez olur |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) Yihaha :D:D GuzeLmi$ + Rep ;P
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Rep Gücü: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) Ellerine sağlık. Çok güzel paylaşım. Teşekkürler.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) canım çok güzel bayıldım :) |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar..Teşekkür ederim ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: Kılıbık Erkeğin Şiiri :))) İstisnai durumlar dışında, hayalleri süslemeye devam edeceğine eminim ve öyle umuyorum.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |