![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Virüsler konuşsa aceba nasıl olurdu :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Antivirüs: Şşşşt nereye genç? Virüs: Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Antivirüs: Olmaz giremezsin yassah!!! Antivirüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs: Buyrun abi ne vardı? Antivirüs: Bölgeye zarar veriyorsun. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Virüsler konuşsa aceba nasıl olurdu :) Antivirüs: Şşşşt nereye genç? Virüs: Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Antivirüs: Olmaz giremezsin yassah!!! Antivirüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs: Buyrun abi ne vardı? Antivirüs: Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun. Virüs: Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var. Antivirüs: Tamam ama çok zarar vermeyin ha! Data: Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük? Virüs: Seni daha iyi saklayabilmek için... Data: Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı? Virüs: Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle... Virüs: Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri..... Antivirüs: Şııııt len dürzü ne ediyon burda? Virüs: Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa? Antivirüs: Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa!!! Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Antivirüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa... Virüs: Abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: Valla ekmek parası zor çıkıyo. Virüs: Abi sigortan varmı ? Antivirüs: Yok be ne sigortası abicim ya Virüs: Abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: Tamam anasını satayım. Virüs: Saldırın ulan bu tamamdır Virüs: Biri vardı nerde gördünüz mü? Anti virüs: Ne edecen bakim? Virüs: Hiç bi meselemiz var da... Antivirüs: Anlat evladım. Virüs: Abicim içeri gizlice girip sonraa........ Antivirüs: Ben kimim biliyo musun? Virüs: Yoooooooo Anitivirüs: Dışarı lan ben buranın güvenlik görevlisiyim. Virüs: Bu iş burda bitmeyecek geri dönecem. Antivirüs: Buyrun amca ne arıyodun? Çernobil: Oğlum burada bir harddisk diye bişi varmış nerede o? Antivirüs: Abi düz git soldaki kapı. Çernobil: Tamam oğlum sen biraz uzaklaş sağol. Antivirüs: Nereye lan? Virüs: Şu programa girebilir miyim? Antivirüs: Niye lan? Virüs: Abi benim yatıcak bi evim bile yok, nolursun bi günlüğüne... Antivirüs: Geç bakem ama kimse görmesin seni. Alıntı... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Virüsler konuşsa aceba nasıl olurdu :) harika bi yazı emeğine sağlık koptum valla ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |