FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Cevaplayabilecek misiniz?

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Cevaplayabilecek misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye’yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2007, 01:42 AM   #1
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevaplayabilecek misiniz?

* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?
* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye’yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?
* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadarmögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam"diye seslenmeye baslarlar?
* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu g*türür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?
* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?
* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye’deki bütün insanlarin izledigini sanirlar?
Örn: Su anda 70 milyon bizi izliyor…
* Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?
* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir."Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözlerbesliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?
* Cumartesi ve Pazartesi’nin neden kendi isimleri yoktur?
* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir?Bir terslik yok mudur?
* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir?Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir?
* Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *
* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir?Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?

Alıntıdır
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil