![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "iki yüzlü yazı ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "aşağıdaki yazıyı ilkinde düz ikinci sefere bir satır atlayarak okuyunnn anlayacaksınız Baba gönderdiğin para ile gül gibi geçiniyorum, fazlasını ne yapabilirim? Hiç düşün- me beni, şikayet ettiğimi gör- dün mü? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | iki yüzlü yazı ... aşağıdaki yazıyı ilkinde düz ikinci sefere bir satır atlayarak okuyunnn anlayacaksınız ![]() Baba gönderdiğin para ile gül gibi geçiniyorum, fazlasını ne yapabilirim? Hiç düşün- me beni, şikayet ettiğimi gör- dün mü? Bu şartlarda daha fazlasını istemem; bu para ile okumanın çaresi var. Ama fazla göndermenin zorluğunu, hatta imkansız olduğunu biliyorum. Tek düşüncemin sizler olduğunu bilmelisiniz. İhtiyaçlarımı kısmen aldım, noksanlarımı tamamlamak için de yeteri kadar para var, para değil bol mektup gönderin bana. Unutmayın, dört gözle mektuplarınızı ve güzel haberlerinizi bekliyorum. Selamlar. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iki yüzlü yazı ... Güzel yazmış ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |