![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "ölmeden önce..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENEN SON SÖZLER -Postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim... -Müjdemi isterim Burhan abi. Bir kızın daha oldu... -O irmikleri neden aldın Nurten? Helva mı yapacan? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | ölmeden önce... ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENEN SON SÖZLER -Postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim... -Müjdemi isterim Burhan abi. Bir kızın daha oldu... -O irmikleri neden aldın Nurten? Helva mı yapacan? Niçin? -İnönü Beşiktaş'a mezar olacak!... -Bak Sadıkçığım seninle ilgili bir dedikodu duydum ama önce sanasorayım dedim. Sahi senin Kontrgerilla ile ilişkin var mı? -Korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak? Tanıdık biridir... -Hayatımda hiç bu kadar güzel bir yemek yememiştim... -Yalan söylüyorsam şuracıkta öliim... -Tahliye mi oluyorum imam efendi? -Gel abi burası boyu geçmiyo... -Gelen şey köpek balığına ne kadar benziyo... -Help help borgkkkkkggggggz help help (hehe turiz karı bize el sallıyo) -Teker teker gelin lam... -Korkma ben attığımı vururum... -Suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek... -Yapma Hasan abi, şeytan doldurur... -Karıcım, son günlerde biraz kilo aldın galiba?... -Elektrikçiye ne gerek var canım, ben şimdi hallederim... -Ben sarı ışıkta geçerim... -Çok kolay... -Düz mü yürüyecegim?... -Atlasam birşey olmaz di mi?... -Oğlum lan şu herife ayı deme bak... -Dur basma o düğmeye... -Hanııım, bi kibrit yak da bakalım bu ne kokusuymuş... -Aya bak aya!! Kamyon farı gibi... -Ben denedim... Korkmayın... -Sonra görüşürüz... -Ben uçabilirim... -Yardımına ihtiyacım yok... -Senin için ölebilirim... -Yaklaşırsanız atlarım... -Korkmuyorum... -Baba... Ben hamileyim... -Olm beş taş çaldım, ruhun bile duymadı... -Ölmek istemiyorum... -Ben askere gidiyorum... -Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin? -Bakın çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemiolaraktan elektriği keser... -Ey ruuh... Geldiyseeeen......... -Yaw Ruhi abi burası galiba Fener tribunu diil yaw... -Şşşşşt... Sessiz olun şoför uyuyo... -Vaqqus abi senin için öle böle diyolar... Doğru mu? -Çavuş bu fitilin uzunluğu ne kadardı? -Bence burada mayın yok... -Dolmuş benim diil mi? İster arabesk çalarım ister klasik! :(-Abiii, FORMAT /U ne demek? -Arkanda ayı var! -Sevgilim, abin bizi böyle görse ne yapardı? -Kanun n***** dur diyorum! -Kanın yerde kalmayacak! -Çekilsene önümden kro herif!... -Bi kere yaptım, yine yaparım... -Bu kutunun içinden TIK TIK sesler geliyor yaw... -Merak etme bizi vuramaz, menzilin diışındayız... -Erkeksen vur!... -Yok olm elektrik gelmiyo şu anda... -Kadranda 260 kmh yazıyo ama ben bunu geçerim hoca... -Bungee jumping çok zevkli bi olaymış ya... -Boeing 747'lerin kaza olasılığı binde birmiş, iyi uçağa bindik ha... -Olm nitrit'le gliserol'ü karıştırınca bişey olmaz, kimyaokumadın mı?... -Bak ellerimi bırakip bisiklet sürebiliyorum... -Ne tatlı, ısırır mı? -Ya istiklal, ya ölüm! -Bu bir hesaplaşma, polisi işin içine karıştırmayalım... -Hehehe, adamın burnuna bak... -Tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi, bakın deniyorum... -Parayı getirdik, kızı teslim edin! -Sevgilim benzin istasyonundan arıyorum... -Sevgilim uçaktan arıyorum... -Aman şoför bey, yavaş git evladım... -Korkma sevgilim, benim yaptığım kapuskadan hiçbirşey olmaz... -Hocam burda el frenini bırakmam lazım di mi?... -Korkma, bu tünelden yıllardır tren geçmiyor...-Sayın Milas halkı, huzurlarınızda ilk doğalgaz ocağını yakıyorum... -Abi ben bu ayıyı silah kullanmadan öldürürüm... -Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalim abi... -Yok merak etme, formatlamam hard diskini, biliyom ben bu işi... -Polisi arayalim, mafya bizi bulamaz... -Anne, az önce üzerinde kızılay olan dolaptan bonibonalıp yedim... -Şu karşıdan gelen iki ışık da ne?-Sağ taraftaki fren di mi? -Burası gaz kokuyor, ışığı aç da bakalım... -Bu "çuf çuf" sesi de nereden geliyor? -Sarı kabloyu kesicem di mi? -Benj sarhojz değilim! (direksiyon başında) -Beni koru! -Bak şimdi telefonu elektrik prizina nasıl bağlıcam! -Bu yuvarlak halkayı çekince noluyo? -Abi, namludan bakınca dolu olduğu anlaşılıyor mu? -Boy veriyorum.-Tutmayın lan beni, bittin olm sen!!! -Göz Göz Göztepe!!! (Karşıyaka'da çarşıda)alıntı
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |