![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Pratik ve Günlük İngilizce" başlıklı konu görüntüleniyor, "-My mother to be my wife....:Anam avradım olsun... -Come with ball my brother, come with ball...:Topla gel abicim, topla gel... -Chicken tanslation....:Pliç çevirme... -Leave the door december...:Kapıyı aralık bırak... -Where ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pratik ve Günlük İngilizce -My mother to be my wife....:Anam avradım olsun... -Come with ball my brother, come with ball...:Topla gel abicim, topla gel... -Chicken tanslation....:Pliç çevirme... -Leave the door december...:Kapıyı aralık bırak... -Where is this waiter who put...: Nerede bu kodugumun garsonu... Clean family girl...:Temiz aile kızı -Your hand is on the job your eye is on playing...:Elin işte gözün oynaşta -Sensitive meat ball...:İçli köfte -In every job there is a no...:Her işte bir hayır vardır. -Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart...:Ossuruktan teyyare selam söyle o yare(en çok bune güldüm :D) RASİM ÖZTEKİN Daha vardıda resimden yazıyorum resimde küçük gözüm ağrıdı :D kusuruma bakmayın zaten en güzelleri bunlardı. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |