FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Pratik ve Günlük İngilizce

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Pratik ve Günlük İngilizce" başlıklı konu görüntüleniyor, "-My mother to be my wife....:Anam avradım olsun... -Come with ball my brother, come with ball...:Topla gel abicim, topla gel... -Chicken tanslation....:Pliç çevirme... -Leave the door december...:Kapıyı aralık bırak... -Where ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2007, 12:13 AM   #1
SUPER MODERATOR

Go[rk]eM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Zaman Doğruyu Söyle,Ne Dediğini Hatırlamak Zorunda Kalmazsın!

Go[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyorGo[rk]eM çok gurur duyuyor
Pratik ve Günlük İngilizce

-My mother to be my wife....:Anam avradım olsun...

-Come with ball my brother, come with ball...:Topla gel abicim, topla gel...

-Chicken tanslation....:Pliç çevirme...

-Leave the door december...:Kapıyı aralık bırak...

-Where is this waiter who put...: Nerede bu kodugumun garsonu...

Clean family girl...:Temiz aile kızı

-Your hand is on the job your eye is on playing...:Elin işte gözün oynaşta

-Sensitive meat ball...:İçli köfte

-In every job there is a no...:Her işte bir hayır vardır.

-Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart...:Ossuruktan teyyare selam söyle o yare(en çok bune güldüm :D)

RASİM ÖZTEKİN

Daha vardıda resimden yazıyorum resimde küçük gözüm ağrıdı :D kusuruma bakmayın zaten en güzelleri bunlardı.
Go[rk]eM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 13-12-2007, 10:48 AM   #2
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: Pratik ve Günlük İngilizce

güzelmiş :) eline sağlık işte Türk'lerin dilinde kalıplaşan cümlelerin ingilizcesi :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil