![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Türkiyede ençok küfür yiyenler :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "TOP 10 *Ebe, ana, bacı, ve avrat...(Ağız alışkanlığından) *Politikacılar...(Geçim sıkıntısından) *Hakemler...(Nedenli, nedensiz) *Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, vs...(Gayet yerinde) *Kablo-net çalışanları...(Yaşayanbilir) *Su ve elektrik kurumlarında çalışanlar...(Zamansız kesintilerden) *Bill Gates...(Windows sorunlarından) *Öğretmenler...(Kırık not ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiyede ençok küfür yiyenler :) TOP 10 *Ebe, ana, bacı, ve avrat...(Ağız alışkanlığından) *Politikacılar...(Geçim sıkıntısından) *Hakemler...(Nedenli, nedensiz) *Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, vs...(Gayet yerinde) *Kablo-net çalışanları...(Yaşayanbilir) *Su ve elektrik kurumlarında çalışanlar...(Zamansız kesintilerden) *Bill Gates...(Windows sorunlarından) *Öğretmenler...(Kırık not veya sınıf tekrarından) *Şoförler...(Sebebi yine kendileridir, genelde birbirlerine küfrederler) *''Sayın abonemiz aradığınız yöndeki tüm hatlarımızdoludur'' diyen kadın...(Tekdüzeliğinden Alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiyede ençok küfür yiyenler :) *Ebe, ana, bacı, ve avrat...(Ağız alışkanlığından) *Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, vs...(Gayet yerinde) *Su ve elektrik kurumlarında çalışanlar...(Zamansız kesintilerden) *''Sayın abonemiz aradığınız yöndeki tüm hatlarımızdoludur'' diyen kadın...(Tekdüzeliğinden En çok bunlara sinir olurum ama yazık özellikle sonuncusu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiyede ençok küfür yiyenler :) Yaw bu küfürün tarihçesi nedir aceba :) düşünüyorumda bulamıyorum adamlar canın cehenneme der büyük küfür olarak biz bi ederiz değil canı sülalesinin canını cehenneme girmekten beter ederiz. Aslında yaş ortalamasına bakıldıgında çok kötü sonuçlara varılıyor çocuklar alfabeyı öğrenmeden küfür etmeği öğreniyor. Çok vahim durumumuz :( |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'de en çok küfür yiyenler :) Evet, haklısın.. Şimdilerde küçücük çocukların bile dilinde en ağır küfürler.. Biraz aileden kaynaklanıyor sanırım çocuk aile büyüklerinden duyuyor ise örnek alıyor ve de en önemli etkenlerden biride televizyon, televizyonda iyi ve kötü her şey yayınlanıyor.. Aslıdan ebevyler daha dikkatli olsalar sanki, çocukların yanında daha dikkatli konuşulsa, çocuklarından konuşması sırasından duyduklarında yanlış olduğunu bir zahmet öğretseler daha iyi olacak.. Daha Türkçe kelimeleri düzgün öğrenmeden küfür öğreniyorlar, yeni bir dil öğrenir iken ilk önce küfürlerin anlamlarını öğreniyorlar, yazık..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkiye'de en çok küfür yiyenler :) Hımm demek ki o zaman küçük çocuklar tribüne gitmemeli:) Ya da tribünde küfür etmek yasaklansın filan:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |