![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "sen kime verdin!!!!???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sen Kime Verdin? "Efendim seçimleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Ya git kardeşim işine" cevabını alan gazeteci cevaben "İşimi yapıyorum Sayın vekil, ben gazeteciyim" der. "Öyleyse AKP`lisin" "O da nerden çıktı?" "Lan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | sen kime verdin!!!!??? Sen Kime Verdin? "Efendim seçimleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Ya git kardeşim işine" cevabını alan gazeteci cevaben "İşimi yapıyorum Sayın vekil, ben gazeteciyim" der. "Öyleyse AKP`lisin" "O da nerden çıktı?" "Lan sonuçları görmüyor musun? İki kişiden biri bu adamlara verdi. Şimdi biz iki kişiyiz senle. Ben bana verdiğime göre sende Akp ye verdin." "Yuh Sayın vekil yuh." "Yuhlama valla mazbatayı alınca elindeki mikrofonu yediririm sana he" "Yok niye kızıyorsunuz ki, Tamam ben size vermedim ama Akp ye de vermedim." "Oğlum alay mı ediyorsun sen benle? Başka kime vereceksin ki, ya bize ya onlara... Yok sen kesinlikle onlara verdin. Belli zaten kıyafetinden de, bol kesim pantolon (şalvar niyetine) çizgili gömlek (tercihte öncelik bunlardan yanadır) kasket (kasket dediği bildiğimiz şapkadır ve ayrıyeten GS amblemlidir) "Yuh demiyorum, helal olsun diyorum. Şimdi hemen yazı işlerini arayıp istifamı veriyorum. Sizede mecliste BOL KAZANÇLI ve İSTİKRARLI bir dönem diliyor muyum, bilmiyorum" *ÇAATTT (Mikrofonun yere düşüş efekti)(alıntı)
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sen kime verdin!!!!??? Kimlerin eline kaldığımızın göstergesidir.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |