FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

zeki insanlarla uğraşmak zordur

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "zeki insanlarla uğraşmak zordur" başlıklı konu görüntüleniyor, ". Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus. Professor kaslarini catarak: " Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 07:23 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
zeki insanlarla uğraşmak zordur

.

Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur

Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus.

Professor kaslarini catarak: " Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!"

Ögrenci: "O zaman ben uçuyorum..."

Professor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ögrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis.

Yanliz sinavda ögrenci tüm sorulari mükemmel bir sekilde cevaplamis.

Professor ögrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis.

Yolda yururken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin?

Ogrenci: "Para olan cuvali seçerdim..."

Professor: "Ben akil olan çuvali secerdim..."

Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer...

Professor cok sinirlenmis, ögrencinin not defterini alip icine "Ökuz" yazmis.
Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis.

Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin professor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."demis.
hehe :)(alıntı)
Sponsored Links
Alt 01-12-2007, 07:32 PM   #2
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: zeki insanlarla uğraşmak zordur

bunu ilk okuyuşum değil ama gerçekten tebrik ederim yani öğrenciyi :)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 01-12-2007, 07:47 PM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Üniversitede bazı prof.ları anımsıyorun da hakikaten nefretimi kazanmışlardı . Saygıyı kesinlikle haketmediğine inandığım prof.lar olmuştur . Bunu okuyunca onlar geldi aklıma :) emeğinize sağlık :)
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 01-12-2007, 07:53 PM   #4
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Sizin algıladığınız duygulara katılmamak mümkünmü, ayrıca bu öğretim elemanları, kendi emsallleri veya bölüm arkadaşları ile veya akademik yönetimle olan sorunlarınıda öğrenci hıncına dönüştürdükleri bir başka egoizim örneği, hikaye üslubuna tamamen katılmasamda, bu duyguyu çağrıştırdığı kesin, birde bazı üyelerin ben bunu daha önce okumuştum, bilgiçliği gereksiz, zaten okumamışsa eksikliktir bu güne kadar. emeğe saygı, ekleyene ya eleştiri ya katkı yapılmalı, demoralize yapılmamalı.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-12-2007, 07:00 PM   #5
Yeni Kayıt

KaFKeF_GzM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SaGoPa_KaFKeF

KaFKeF_GzM is on a distinguished road

gerçekten güzel bi yazı ilk kez okuyorum bu arada foruma yeni üye oldum ilk postum =]
KaFKeF_GzM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil