![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "zeki insanlarla uğraşmak zordur" başlıklı konu görüntüleniyor, ". Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus. Professor kaslarini catarak: " Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | zeki insanlarla uğraşmak zordur . Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus. Professor kaslarini catarak: " Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" Ögrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Professor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ögrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ögrenci tüm sorulari mükemmel bir sekilde cevaplamis. Professor ögrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali seçerdim..." Professor: "Ben akil olan çuvali secerdim..." Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer... Professor cok sinirlenmis, ögrencinin not defterini alip icine "Ökuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin professor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."demis. hehe :)(alıntı)
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zeki insanlarla uğraşmak zordur Üniversitede bazı prof.ları anımsıyorun da hakikaten nefretimi kazanmışlardı . Saygıyı kesinlikle haketmediğine inandığım prof.lar olmuştur . Bunu okuyunca onlar geldi aklıma :) emeğinize sağlık :) |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: zeki insanlarla uğraşmak zordur Sizin algıladığınız duygulara katılmamak mümkünmü, ayrıca bu öğretim elemanları, kendi emsallleri veya bölüm arkadaşları ile veya akademik yönetimle olan sorunlarınıda öğrenci hıncına dönüştürdükleri bir başka egoizim örneği, hikaye üslubuna tamamen katılmasamda, bu duyguyu çağrıştırdığı kesin, birde bazı üyelerin ben bunu daha önce okumuştum, bilgiçliği gereksiz, zaten okumamışsa eksikliktir bu güne kadar. emeğe saygı, ekleyene ya eleştiri ya katkı yapılmalı, demoralize yapılmamalı. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: zeki insanlarla uğraşmak zordur gerçekten güzel bi yazı ilk kez okuyorum bu arada foruma yeni üye oldum ilk postum =] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |