![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Kızla Buluştuğunda Paran Yoksa.." başlıklı konu görüntüleniyor, "LÜks Bİr Restoranta Gİderler İkİlİ Yemeklerİ Yerler Ve Kiz: -nereye Gİdİyosuuunn AŞkiimm Erkek: -ben Bİ BulaŞikla... Aman Tuvalete Canim Tuvalete. Kiz: -aŞkiimm Şuradan DÖner Fİlan Alaliimm Karnim AaÇÇ. Erkek: -ya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Kızla Buluştuğunda Paran Yoksa.. LÜks Bİr Restoranta Gİderler İkİlİ Yemeklerİ Yerler Ve Kiz: -nereye Gİdİyosuuunn AŞkiimm Erkek: -ben Bİ BulaŞikla... Aman Tuvalete Canim Tuvalete. Kiz: -aŞkiimm Şuradan DÖner Fİlan Alaliimm Karnim AaÇÇ. Erkek: -ya Canim Bİzİm Kasap Memetden 2 Kİlo Kiyma Aliriz Bİde ÜstÜne Yumurta Kirariz Mİs Gİbİ Olur İŞte Hayatim. Kiz: -canim Sevİlİm Şuraya Yenİ Bİ AliŞverİŞ Merkezİ AÇilmiŞ Bİ Baksakmi Kİ. Erkek: -aaa Şİmdİ Hatirladimm Benİm Acİl Gİtmem Lazim Arkadaslara SÖzÜm Waarr.Byeee Kiz: -ama Kiz: -ya Canim Ya Benİm Telefonumda Çok Eskİdİ Artik Yenİsİne Bakalimm. Erkek: -ben Bİzİm KaÇakÇi ŞÜkrÜ Abİden Bİ Şeyler Ayarlarim Yada İstersen Benİm Telefonu Kullan. Kiz: Ya Eve Ekmek Alacamda Bİ Ellİ Mİlyon Gerekİoo Erkek: -senİn Gİbİ Kariyi AlacaĞima Kendİme Bİ Kol Saatİ Alsaydim Ya O Bİle Daha İİ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızla Buluştuğunda Paran Yoksa.. Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |