![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "İşte Kızların tanımı" başlıklı konu görüntüleniyor, "öpersn beyfendi degilsindir, öpmezsin adam degilsin, iltifat edersin yalan der, etmezsin bırakır gider. her istegine evet dersin karaktersiz olursun, karşı çıkarsın anlayışsız, çok yanına gidersin sıkıldım der, az gidersin küser, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ANKARA
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 451 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Kızların tanımı öpersn beyfendi degilsindir, öpmezsin adam degilsin, iltifat edersin yalan der, etmezsin bırakır gider. her istegine evet dersin karaktersiz olursun, karşı çıkarsın anlayışsız, çok yanına gidersin sıkıldım der, az gidersin küser, iyi giyinirsin çapkınsın der, dikkat etmezsin zevksizikle suçlar. kıskanırsın huyun kötü der, kıskanmassan sevmiyorsun der, biz bir dakka geç kalalım kıyamat kopar, kendisi bir saat gecikirse bunda ne var, arkadaşınla buluşursun adı ihmal olur, o buluşur "bizim kızlar" olur, siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur, başka bir adam ona baktıgında adı hayranlık konur, konuştugunuz anda dinlemenizi ister, dinlediginiz anda "neden konuşmuyorsun?" der, kısacası sade ama çok karışık, zayıf gibi ama çok güçlü, akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran, insanı çıldırtan ama.... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |