FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

afacanlar keşifte

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "afacanlar keşifte" başlıklı konu görüntüleniyor, "afacanlar bu yaşta keşfe çıkmışlar:)))) alıntı......"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-11-2007, 12:58 PM   #1
Uye

ErDaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir gece yürüyüşü gibidir hayat ay ışığın yoksa yolunu bulamazsın

ErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyor
afacanlar keşifte

afacanlar bu yaşta keşfe çıkmışlar:))))

alıntı...
Sponsored Links
Alt 20-11-2007, 01:37 PM   #2
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yonetım, Futbolcu, Taraftar... SAMPIYONSUN GALATASARAY

Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Cevap: afacanlar keşifte

Afacan ıste:) Cok sagol Erdal, gulmeye ıhtıyacım var ıdı:)
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 20-11-2007, 02:06 PM   #3
Uye

TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam

TEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolunda

Sayın modaratör arkadaşlar. İnternette bulduğumuz her resmi koyarsak işin sonu nereye varır sizce. Resimleri biraz daha dikkatli seçsek Formunuzun seviyeli tanımına biraz daha uymuş olmazmıyız.?

İyi Forumlar...
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 22-11-2007, 12:33 PM   #4
Uye

ErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyorErDaLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
TEMREN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın modaratör arkadaşlar. İnternette bulduğumuz her resmi koyarsak işin sonu nereye varır sizce. Resimleri biraz daha dikkatli seçsek Formunuzun seviyeli tanımına biraz daha uymuş olmazmıyız.?

İyi Forumlar...
Ben bu resmi komik bulduğum için ekledim tabi her kişi resme farklı açıdan bakıyor.internette bulduğum her resmi yayınlamam.bence bu resim evlerimizdeki gazete dergilerdeki resimlerden sokaklarda dolaştığımız alışveriş merkezlerindeki, reklam panolarındaki resimlerden daha mahsum.tabi burası sokak veya gazete dergi sayfası değil
fakat dunya gibi bizde supermeydan olarak 20. yy da yaşamaktayız.
Alt 23-11-2007, 10:21 AM   #5
Uye

TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam

TEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolundaTEMREN görkemli olmanın yolunda

Alıntı:
ErDaLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu resmi komik bulduğum için ekledim tabi her kişi resme farklı açıdan bakıyor.internette bulduğum her resmi yayınlamam.bence bu resim evlerimizdeki gazete dergilerdeki resimlerden sokaklarda dolaştığımız alışveriş merkezlerindeki, reklam panolarındaki resimlerden daha mahsum.tabi burası sokak veya gazete dergi sayfası değil fakat dunya gibi bizde supermeydan olarak 20. yy da yaşamaktayız.
Şimdi siz deseydiniz ki, ben bu resmi komik buldum koydum. Kabul o sizin espiri anlayışınız. Ama espiri anlayışı belin altından olan biri olarak beni "Farklı açıdan bakmakla" itam ediyorsunuz. Yani siz olaya espiri olarak bakıyorsunuz ama ben aklı fikri cinsellikte olan biri oluyorum öyle mi ? Merak ettim bu resimle ilgili bana 3 farklı bakış açısı söylermisiniz. Sizce orda neye bakıyorlar. Komikliği cinsel organlarında bulan biri olarak "farklı bakmla itam etmenizi" sadece talihsizlik olarak değerlenriyorum.

Sözlerinizdeki bir diğer mesajıda almak güç değil, yani siz Süpermeydan olarak 20. yy yaşadığınızı söylemişsiniz, Birincisi 20.yy geçmişte kaldı siz hala O y.y. yaşıyorsanız bilemem amak kast ettiğini şu anda bulunduğumuz y.y. ise onun adı 21.y.y. İkincis: avatarımdan yola çıkarak bazı imgeleri kafanızda oluşuturp beni gericilikle, kalın kafalılıkla itam ediyorsanız oda ayrı bir talihsizlik derim. Herhangi biri ile haftalarca insanlık tarihi ve çağdaş insanın vardığı noktayı tartışabilirim ama bu konuları 20 y.y yaşadığını sanan biri ile tartışma gafletine düşmeye hiç niyetim yok, sbetin demogojik laf yarışından öteye gitmeyeceği baştan belli.

Siz 20 y.y yaşamaya devam edebilirsiniz ama size tavsiyem insanları yargılamadan ve imgeler oluşturmadan önce o kişiler hakkında biraz daha birikiminizi arttırmanızdır.

Ayrıca, siz onu komik buldunuz koydunuz, bir başkasıda Kamastura figürlerini veya onları uygulyan bir çiftin resimlerini komik bulursa ne olacak. Formun tanıtımında kullandığınız "seviyeli" tartışma platformunda ki seviye kelimesinin açılımını ve kavramını kim belirleyecek?" Sitenizin tanıtımındaki seviye kısımını bana da söylerseniz bende bileyim o seviye nerde başlayıp nerede bitiyor ? Eğer kast ettiğiniz "Modaretör benim dilediğimi koyar dilediğimi atarım formdan" mantığı ise onu da söyleyin boşa zaman harcamayım burda. Eğer illede bu usulubu sürdürecem diyorsanızda size dostca bir tavsiye, site tanıtımında ki "seviyeli tartışma platfomu" cümlesini kaldırıp. " 21. yy paltformu atış serbest" gibi bir şey yazın.

İyi forumlar dilerim....

Konu TEMREN tarafından (23-11-2007 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir..
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-11-2007, 11:59 AM   #6
Uye

Alıntı:
TEMREN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi siz deseydiniz ki, ben bu resmi komik buldum koydum. Kabul o sizin espiri anlayışınız. Ama espiri anlayışı belin altından olan biri olarak beni "Farklı açıdan bakmakla" itam ediyorsunuz. Yani siz olaya espiri olarak bakıyorsunuz ama ben aklı fikri cinsellikte olan biri oluyorum öyle mi ? Merak ettim bu resimle ilgili bana 3 farklı bakış açısı söylermisiniz. Sizce orda neye bakıyorlar. Komikliği cinsel organlarında bulan biri olarak "farklı bakmla itam etmenizi" sadece talihsizlik olarak değerlenriyorum.

Sözlerinizdeki bir diğer mesajıda almak güç değil, yani siz Süpermeydan olarak 20. yy yaşadığınızı söylemişsiniz, Birincisi 20.yy geçmişte kaldı siz hala O y.y. yaşıyorsanız bilemem amak kast ettiğini şu anda bulunduğumuz y.y. ise onun adı 21.y.y. İkincis: avatarımdan yola çıkarak bazı imgeleri kafanızda oluşuturp beni gericilikle, kalın kafalılıkla itam ediyorsanız oda ayrı bir talihsizlik derim. Herhangi biri ile haftalarca insanlık tarihi ve çağdaş insanın vardığı noktayı tartışabilirim ama bu konuları 20 y.y yaşadığını sanan biri ile tartışma gafletine düşmeye hiç niyetim yok, sbetin demogojik laf yarışından öteye gitmeyeceği baştan belli.

Siz 20 y.y yaşamaya devam edebilirsiniz ama size tavsiyem insanları yargılamadan ve imgeler oluşturmadan önce o kişiler hakkında biraz daha birikiminizi arttırmanızdır.

Ayrıca, siz onu komik buldunuz koydunuz, bir başkasıda Kamastura figürlerini veya onları uygulyan bir çiftin resimlerini komik bulursa ne olacak. Formun tanıtımında kullandığınız "seviyeli" tartışma platformunda ki seviye kelimesinin açılımını ve kavramını kim belirleyecek?" Sitenizin tanıtımındaki seviye kısımını bana da söylerseniz bende bileyim o seviye nerde başlayıp nerede bitiyor ? Eğer kast ettiğiniz "Modaretör benim dilediğimi koyar dilediğimi atarım formdan" mantığı ise onu da söyleyin boşa zaman harcamayım burda. Eğer illede bu usulubu sürdürecem diyorsanızda size dostca bir tavsiye, site tanıtımında ki "seviyeli tartışma platfomu" cümlesini kaldırıp. " 21. yy paltformu atış serbest" gibi bir şey yazın.

İyi forumlar dilerim....
ilk önce yazımda oluşan 20 yy hatası konusunda haklısınız ben yanlış yazmışım ama bunu yanlış yazdığım kadar yazımı okuduğunuz ve anladıklarınız belli oluyor cevabınızdan. Ben hangi yy yaşadığımın farkındayım.

öncelikle evet bu resmi benim komik bulduğumdan bunu tekrar edeyim yazsaydınız demişsiniz ben bunu tekrar edeyim.Ben bel altı espiri anlayışım varmış orda resmin üstüne afacanlar diye yazmazdım başka bir şekilde adlandırırdım.espiri olarak baksaydınız konuya arkadaki fotarafın çoçuk tarafından merak konusu olması.aklınız fikriniz cinsellikte diye bir yorum katmamıştım yazıma ama bunuda yazımı okuyup bu anlamı çıkarmanız büyük başarı.komikliği cinsel organlarda bulan biri olarak sizi faklı bakmakla itam ediyormuşum farklı bakan siz varsınız asıl talihsizlik budur.
avatara bakıpta yazı yazmam bir resimden bu kadarda anlam yükleyip kafamı yormam siz benimkine bakın ondanda bişeyler çıkar belki. herhangi bir insanla neler tartışacağınız beni ilgilendirmez.size gerici demek isteseydim bunu açıkca yazardım bunu modaretör olmamdan değil açık sözlüyümdür.
Bir başkası foruma ne ekler bunu bilmiyorum fakat bildiğim ben bu site de tek modaretör değilim veya sitenin adminide değilim buraya forum kurallarına aykırı bişey eklenirse bu konuda yönetimde bulunan arkadaşlarım bunu engeller yada ben. ben 20 yyda yaşıyorum fakat korkmayın siteyi elimden geldiğince takip ediyorum ve sitemizde cinsellik diye biş köşemiz var haberiniz varmı bilmiyorum burda cinsellik konuları yayınlanıyor eğer bu konudaki figürleri veya uygulayan çiftin resimlerini arkadaşlar komik bulursa buda buyuk talihsizlik.
Bende sizin gibi bu sitenin üyesiyim burda paylaşımlar yapıp, paylaşım yapmış arkadaşların konularından yeni şeyler öğrenmek ve vaktimi iyi bir şekilde değerlendirmek v.b şeyler bana sadece sitede sizden farklı olarak bir görev verildi bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyorum.sitenin seviyesi ortadadır siz ben tanımlarsam onada inanmassınız onun için haftalarca insanlığın vardığı noktayı tartışabilen birine ben butanımı yapmayada gerek yok ben 20 yy yaşıyorum.birde mod um ben istersem atarım istersem v.s işte seviyeli tartışma diyorya seviyenizi bozmassanız kimse kimseyi atmaz. atış serbest yorumunuza bir yönetime sunun belki kabul olur.

Siz 20 y.y yaşamaya devam edebilirsiniz ama size tavsiyem insanları yargılamadan ve imgeler oluşturmadan önce o kişiler hakkında biraz daha birikiminizi arttırmanızdır.Haklısınız birini tanımadan yorum yapmıcaksınız kendin söyle kendin dinle olmuş bu
iyi forumlar....

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:50 AM .