![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Suç: Herhangi bi mesajın altına"koptum","gülmekten öldüm","süpeeeerr!"yazmak.. Ceza: Daha önce kopartılarak hazırlanmış bi Supermeydan modu kafası"allahım neydi günahım?"şarkısının fon müziği olarak kullanılmasıyla klip olarak suçlulara izlettirilir..yetmezse;suçlunun tabanlarına tuz sürülerek bi keçiye ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. Suç: Herhangi bi mesajın altına"koptum","gülmekten öldüm","süpeeeerr!"yazmak.. Ceza: Daha önce kopartılarak hazırlanmış bi Supermeydan modu kafası"allahım neydi günahım?"şarkısının fon müziği olarak kullanılmasıyla klip olarak suçlulara izlettirilir..yetmezse;suçlunun tabanlarına tuz sürülerek bi keçiye yalattırılmak suretiyle gülmekten ölmesi sağlanır...suçlu bu cezaya da direnerek hayatta kalma başarısı gösterirse;süperman kıyafetleri giydirilerek taksim istiklalde dolaştırılıp kalabalık içinde maymuna dönüştürülür!!!!! Suç:Arama yapmadan daha önce açılmış bi konuyu tekrar açmak! Ceza: Bu suçu alışkanlık haline getirenler,bir ay boyunca bir anaokulunda hapisle cezalandırılır ve 0-6 yaş arası çocuklarla sobeeee oynaması sağlanır...Suçlu hala ıslah olmaz ise,bilgisayara oturtularak yetkili Supermeydan modlari eşliğinde günde 8 saat sadece google da vakit geçirmesi sağlanır.!!! Suç:Aklına eseni iki cümleyle yazıp içinde mizah kırıntısı bile olmayan yazılar için komik yazılarda konu açmak... Ceza: 99 999 kere kemal sunal ın kapıcılar kralını izlettirmek.... Suç:Terazi konusunda mızmızlanmak,şikayet etmek,sorun çıkarmak......... Ceza:Tüm üyelerin toplam sayısı kadar kırbaçlanma cezası vermek!!! Suç:Futbol forumlarında küfür etmek,antilerde yazılması gerekenleri bir takımın yandaşları için açılmış topiclerde yazmak.. Ceza:Yandaşı olduğu takımın değil,ezeli rakibinin maçına götürmek,örneğin bi cimbomluyu fener maçına götürmek"fenerbahçe sen çok yaşa canım feda olsun sana "diye bağırtmak!kafi gelmezse tribündekilere "bu adam cimbomludur"diye ispiyon çekmek!!! Suç: Sürekli büyük harfle yazmak... Ceza: Bir ay süre verilerek bu süre zarfında Sümer dilini öğrenmesini istemek.Öğrenmezse 29 kere 40 yıl bi admine köle olma cezası vermek!!! yada ajdarla beraber 1 ay kapalı bir yerde tatile gitmek.. Suç: Zaman dolmamış hatırlat senin terazine tikliycam vaadinde bulunup,zamanı gelip hatırlatılınca sallamamak... Ceza: Bir varoşta kendisine bakkal açtırıp,sürekli veresiye yazdıran müşteriler temin etmek!! Suç: Forumda kavga etmek ceza: Kafasına rakı bardağı koyup dans ettirmek Suç: Forumdaki tüm kızlara sarkmak,kişisel mesajlar atarak tacizde bulunmak.... Ceza: Bi büyük rakı içirilip sarhoş olması sağlanan suçluya peruk takıp,makyaj yaparak E-5 te yol üstüne bırakmak!!! Bunlar yeni ceza sistemimizdir... Uymayanlar bu cezaları kabul etmiş sayılır... :) Alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. Alıntı:
![]() güzel paylaşım emeğine sağlık Nurettin_ | |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. Hakikaten bu kuralları geçirsekmi acaba uygulamaya ![]() ![]() sağol bu güzel ve komik paylaşım için nurettin abi..
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. Çok orjinal,hoş ve güzel olmuş okurken gülme krizine girdim ![]() Paylaşım için sağol...........
__________________ |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan Ceza Sistemi Belirlendi.. GÜZEL CEZALAR NURETTİN ABİ TEŞEKKÜRLER:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |