![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "yapışık ikiz diyalogları:):):)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben gidiyorum +bende gelicem - sağdan gidelim + hayır soldan - ben sağdan gidiyorum + bende soldan - gidemiyorum + bende gidemiyorum - en iyisi düz gidelim + hı hı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapışık ikiz diyalogları:):):) ben gidiyorum +bende gelicem - sağdan gidelim + hayır soldan - ben sağdan gidiyorum + bende soldan - gidemiyorum + bende gidemiyorum - en iyisi düz gidelim + hı hı - ishal olduk gene + hadi ya - yeme dedim sana o kayısıları di mi + ne bileyim ya - susadım + git iç - sende gel + gelmeme gibi bi lüksüm yok zaten bıktım senden bıktım - salaksın sen + niye be - niyesi mi var salaksın işte alala + sensin be salak - hayır ben solağım + hıhh +Maç yapıyoruz bugün,ben kaledeyim sen santrafor oynuyosun... - Ha? +Arkanı dön giyinicem -Peki döndüm... +.. -Sen niye benle döndün... + -sevenleri ayırmasınlar, yapışık ikizleri ayırsınlar -Allahım beni şöle brad pitt e falan yapıştırsan olmaz mıydı + brad pitt sana büyük gelir - sende küçük geliyosun sınav sırasında ; -sen çalıştın dimi sınawa +ewet hemde çok çalıştım kesin 10 üzerinden 10 alıcam -oleyyyyyy +aa sen niye sewindin -ölesine.....sesli sesli düşün tamammı duyamıyomda +efendim -yok bişe aferim dedim saklambaç oynarken; -ya olm yeter ben nereye saklanırsam sende oraya geliyon +hayvan başka nereye gitçem -euheuhe şaka yapmıştım zaten -yaşasın erkek akadaşımla buluşucam sadece o ve ben +bide ben -sen gelme +gelmek istemiyorum ama ben gelmezsem sende gidemezsin hehee yaşasın kötülüükk
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |