![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "sigara muhabbetleri:):)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yonetici Notu: içki,sigara ve diger uyuşturucu maddelerin tanıtımı, reklamı,fotografları sitemizde yer alması yasaktır. Resimler kaldırılmıştır...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sigara muhabbetleri:):) Yonetici Notu: içki,sigara ve diger uyuşturucu maddelerin tanıtımı, reklamı,fotografları sitemizde yer alması yasaktır. Resimler kaldırılmıştır.
__________________ |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: sigara muhabbetleri:):) Espirili bir yaklaşım ancak ben özendirici olabileceğini düşünüyorum.Sigara içen öldüde içmeyen ölmedimi vs...Üstelik bir sigara reklamı söz konusu.Ben maalesef sigara kullanıyorum ve resimleri görünce sigara yakma gereği duydum.Dikkatinizi çekerim.....Her yaş gurubundan insan var.... |
| |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sigara muhabbetleri:):) sayın kardeşim ona bakılırsa herkesin yanında sigara içilebiliyor. esprili bir yaklaşım durumu söz konusu. iradesiz zatlar bu resimleri görmeden de içebilir. burda amacın reklam olmadığı ortadadır. saygılarr
__________________ |
| |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | tamamen espri içindir emeğine sağlık baby_face_03 epri olsun diye 3 tanede ben yaptım .yaanlış anlamayın paketin üstünde yazanları ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tamamen espri içindir hahahahahah çok süpersin yhaa helal olsun pam yasmışsın bide:)))))) çok keyifliydi saol varol
__________________ |
| |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: sigara muhabbetleri:):) şirketi büyütmem lazım tek marka olmuyo zararr ediyo ![]() ben yeşekkür ederim ne demek |
| |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sigara muhabbetleri:):) hahahaha bidaha baktım bi daha koptum süpersin hahahahha
__________________ |
| |
| | #8 |
| Banned | Cevap: sigara muhabbetleri:):) Amacın reklam olmadığını herkes biliyor ancak özendirici olabilir diyorum.Anlıyormusun?Herkesin yanında sigara içiliyorsa, ne olmuş.Marifetmi yani.....Lütfen ya.Kendimizi savunmak için tafra yapmayalım |
| |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sigara muhabbetleri:):) PamArt ve Baby face sız cok yasayın emı:) Her ıkınızınde emegıne saglık, guzeldı :) Not: Runaway, sakin ol kardesım, ortada sadece bı espırı var, lutfen bıraz daha esnek ol..
__________________ |
| |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sigara muhabbetleri:):) tafra yaptığım yok kardeşim konuyu açtım bikere ayrıca zevkle açtım. beğenmemiş olabilirsin. hoşuna gidenler var. burası bir kişinin değil ister beğen ister beğenme. laflarında kırıcı olabiliyosun. saygımdandır bu büyüklüğüm. susuyorum
__________________ |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |