![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Öpücük Nedir ki? :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ekonomistler der ki: ÖPÜCÜK, talebin her zaman icin arzdan fazla oldugu bir alisveristir... Muhasebeciler der ki: ÖPÜCÜK, geri donusum sagladigi icin kar orani yuksek bir tur kredidir.. Matematikciler der ki: ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öpücük Nedir ki? :) Ekonomistler der ki: ÖPÜCÜK, talebin her zaman icin arzdan fazla oldugu bir alisveristir... Muhasebeciler der ki: ÖPÜCÜK, geri donusum sagladigi icin kar orani yuksek bir tur kredidir.. Matematikciler der ki: ÖPÜCÜK, sonsuzluktur cunku burada 2'nin boleni yoktur. Geometriciler der ki: ÖPÜCÜK, iki dudak arasindaki en kisa mesafedir Fizikciler der ki: ÖPÜCÜK, kalbin yogunlasmasi sonucu iki dudagin birbirine yapismasidir. Kimyacilar der ki: ÖPÜCÜK, iki kalbin birlesmesi sonucu ortaya cikan reaksiyondur. Anatomi profesorleri der ki: ÖPÜCÜK, ask ve heyecan tasiyan bakterilerin tukuruk yoluyla agizdan agiza gecmesidir. Fizyoloji profesorleri der ki: ÖPÜCÜK, insan vucudundan 2 adalenin heyecanla birbirine degerek kasilmalaridir. Disciler der ki: ÖPÜCÜK, hem bulasici hem de antiseptiktir. Istatistikciler der ki: ÖPÜCÜK, 90-60-90 olculerindeki artma ya da azalmaya bagli olarak degisiklik gosterebilen bir olgudur Filozoflar der ki: ÖPÜCÜK, cocuklar icin oyun, gencler icin zevk, yaslilar icin guvendir Dilbilgisi ogretmenleri der ki: ÖPÜCÜK, tekil gibi gorunen ama cogul olan, cins isim gibi gorunen ama ozel olan, ve her cumlede bir anlam ifade eden kelimedir... Mimarlar der ki: ÖPÜCÜKiki dinamik nesnenin arasinda saglam bir kopru olusturan egerdir. Ve Bilgisayar Bilimcileri der ki: ÖPÜCÜK, bazen iki sistemin iletisimini hizlandiran onemli bir sistem dosyasi, bazen de butun sisteminizi altust eden bir virustur...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Ve Bilgisayar Bilimcileri der ki: ÖPÜCÜK, bazen iki sistemin iletisimini hizlandiran onemli bir sistem dosyasi, bazen de butun sisteminizi altust eden bir virustur... bence en doğrusu bu sanırım...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Dilbilgisi ogretmenleri der ki: ÖPÜCÜK, tekil gibi gorunen ama cogul olan, cins isim gibi gorunen ama ozel olan, ve her cumlede bir anlam ifade eden kelimedir... işte buna güldüm :)) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Ekonomistler der ki: ÖPÜCÜK, talebin her zaman icin arzdan fazla oldugu bir alisveristir... Bence ekonomistler yanılmış... Arz etmek için bekleyenler talepin bir an önce ortaya çıkmasını beklerler . Zaten ekonomist aşktan ne anlar ki |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) bir öpücük bir ömre bedel öpücük ömrü tazeleyen iki insanın birbirine olan samimiyeti gösteren bir simgedir ama ne yazıkki benim böyle bir sevgilim olmadı :((((
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 | |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Allah sana en iyisini nasip etsin inşallah..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (27-10-2007 Saat 04:40 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Alıntı:
gülmek bana bir yıldız kadar uzak gülemek sizlere yakışır serserilere değil
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlış düşünüyorun ozi gülmek herkese yakışır.. Hem yıldızlar çok uzak değil yakınlaştırmasını bilirsen.. Yıldızlar sevdiğinin gözlerindedir ama sevebilecek birini bulabilir isen.. Bende diyorum ki sende bulacaksın ama asla arama, o seni gelir bulur zaten:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Alıntı:
gerçek hatata maalesef iyiler kayıp eder kazanan kötüler olur bunu sakın unutma ve son sözüm asla aşk denen şeyi hak etmedim ve edeceğimide zannetmiyorum çünkü benim buna hakkım yok Allah sizlere mutluluklar versin AŞK ismi bile güxel ama acı verince çok canım yanıyor
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #10 | |
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Alıntı:
Kötüler kazandıklarını sanarak kaybederler.....!!! Sakın kötülerin kazandıklarını isteme bence....!!!! İnş. sende bir gün gerçek aşkı yakalarsın ama şunu unutma insanlara sana söyleme dedikleri şeyi başkalarına söyler isen yani bir şekilde insanlara ihanet söz konusu olur ise bırak aşkı arkadaşın bile kalmaz sana tavsiyem dikkat et bence.. Umarım anladın ne demek istediğimi...
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |