![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Öpücük Nedir ki? :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "GEL YAVRUM SADECE ÖPECEMMM... Bundan böyle sabah öpücüğünüz Ninem den......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 363 Rep: 36141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GEL YAVRUM SADECE ÖPECEMMM... Bundan böyle sabah öpücüğünüz Ninem den... Konu Gülüm tarafından (04-10-2008 Saat 03:57 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öpücük nedir? Anatomi profesorleri ve felsefecilere katılıyorum:) |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: öpücük nedir? Dilbilgisi ogretmenleri der ki: ÖPÜCÜK, tekil gibi görünen ama cogul olan, cins isim gibi görünen ama özel olan, ve her cümlede bir anlam ifade eden kelimedir... kesinlikle budur katıldığım... ve en büyük haz.... ![]()
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Bu tanımlar bi harika,sadece öpücükle sınırlı kalmamalı.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Bu bilim dalları sadece neden öpücüğü tanımlamışlar? Savaşmak,sevişmek,dövüşmek,ağlamak,kin,nefret,bunl arıda tanımlasak.benim aklıma bunlar geldi sizde mesela ekleyebilirsiniz. Mesela siz neyin tanımını hangi bilim dalından duymak isterdiniz?
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Maddelerin hepsi güzel tanımlamalar :) sanırım dilbilgisi daha yakın bana. Benim merak ettiğim bir şey var bu öpücük hususunda. Bu pricing olanlar, doğru yazılımını bilmiyorum, çeşitli maddelerden yapılmış halkaları dudaklarına ve diline takanlar nasıl öpüşüyor ? Var mı kullanan ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #19 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 298 Rep: 29597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Alıntı:
Filozoflar iyi demiş...
__________________ Yanlış bir argümanın ilacı, daha iyi bir argümandır. Fikirlerin bastırılması değil. | |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öpücük Nedir ki? :) Filozoflar ne derse doğru der.Ne güzel demişler ama:)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |