![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Sitede uyulması gereken kurallar!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sitede Gezerken; 1- Kardeşinden Bilgisayar Sırasını Parayla Satın Almak 2- Anneniz Yemeğe Çağırınca Birazdan Geliyorum Diyip Gitmemek 3- Sigara İçtikten Sonra Klawyede Söndürmek 4- Yine mi Yavaş Hulen Bu Site ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sitede uyulması gereken kurallar! Sitede Gezerken; 1- Kardeşinden Bilgisayar Sırasını Parayla Satın Almak 2- Anneniz Yemeğe Çağırınca Birazdan Geliyorum Diyip Gitmemek 3- Sigara İçtikten Sonra Klawyede Söndürmek 4- Yine mi Yavaş Hulen Bu Site Demek 5-Üye Profiline Girip Tüh ya Erkekmiş Demek 6-Bilgisayar Masasına Yuva Yapmak 7-Moderatore PM Attıktan Hemen Sonra Offline Olmak 8-Biriyle Kavga Edip Soluğu Sitede Alıp Güncel Konuların Birine Dalıp Ortalığı Karıştırmak 9-Bilgisayarın Başında Pineklerken Cips,Kola Türü Aburcubur Tüketmek 10-Msn'de Dışarda Gözüküp HH 7/24te Post Kasmak 11-Sırf İsim Yapmak İçin Forumda Gerekli Gereksiz Her Konuya Post Kasmak 12-Mod.-S.Mod. Ve Adminlere Doğa Üstü Güçleri Varmışcasına Davranmak 13-HH TV Ve HH Radyo Varken İnat Yaparcasına Msn'de Ne Dinliyorum Kısmında Kişisel Müzikleri Dinlemek 14-Arkadaşından Link Verildiği Halde Mesaj Ve Tşk Etmeden Pas Geçmek 15-Merak Ettiği Konular Girdikten Sonra Bana Yakışmaz Buna Mesaj Ve Tşk Edemem Şeklinde Hareket Etmek YASAKTIR..!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sitede uyulması gereken kurallar! :) yasaklar yasaklar yasaklar :) Zeki alasya - Metin Akpınar tarzı bir yaklaşım olmuş . Çok hoşuma gitti , elinize sağlık :) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sitede uyulması gereken kurallar! bir iki yasak öneriside ben vereyim. 1)kimsenin ilgilenmiyeceği,yani ilgilenme ihtimalinin olmayacağı konular hakkında link verip yada değerlendirme yazıp,teşekkür veya yorum beklemekte yasak olsun bence. 2)mod.ve adminler,canları sıkılınca,kaşının üstünde göz var diye,veya kendilerini elştirdiler diye üyeleri sebebini söylemeden kovarcasına siteden atmalrıda yasak olsun bence.saygılar |
| | |
| | #4 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sitede uyulması gereken kurallar! Alıntı:
![]() Bu seferki gerçek değil şakaydı inşallah gerçeğiyle yüzyüze kalmamak dileğiyle..
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |