FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

çok komik

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "çok komik" başlıklı konu görüntüleniyor, "Allah'ım ya çok güldüm ben buna ama çok doğru:) Peri padişahı diyor ki kendine kendine: -Bizim kızın evlenme yaşı gelmiş,evereyim bari.(Ama o da ne?!) Hassittir!!Kızım nerde lan?Bunuda mı dev kaldırdı=! ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-11-2007, 11:02 PM   #11
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Cevap: KELOĞLAN VE GERÇEKLER

Allah'ım ya çok güldüm ben buna ama çok doğru:)

Peri padişahı diyor ki kendine kendine:
-Bizim kızın evlenme yaşı gelmiş,evereyim bari.(Ama o da ne?!)
Hassittir!!Kızım nerde lan?Bunuda mı dev kaldırdı=!
Oha be kaç etti bu,her masalda benim kızı kaçırıyor bu **** dev ya yetti ama ya..

En çok ta buna güldüm ve birde durmadan masalın arasından çıkan keloğlana..
Sponsored Links
Alt 30-11-2007, 11:25 PM   #12
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
masallardaki devler

masallardaki devlerin çilesi

Devler vardır masalllarda..
Hani kocamandır bööle..
Hani hep kötü dev,zalim dev diye lanse edilirler.

Niye?
İnsan yiyiyormuş..
Kimse Allah böyle yaratmış demez..Kimse devin ömrü boyunca teker teker götürdüğü insanların 10 katını..biz Hiroşima'da bir günde götürdük demez.

Çünkü onlar masaldır..Ve devler kötüdür..Ölmelidirler..

Paragözdür masal kahramanlarının hepsi.
Ya efendi efendi takıl sen,ne işin var fasülye sırığının tepesinde?
Sonra ''Vay efendim dev takıldı beşime,yok yiyecek beni..hede hödö..''
Boşversene..bulaşmasana sen..etin ne budun ne de göz dikiyosun devin hazinesine?

Benim dışımda hiç bir çocuk niye demez ki: ''Geber serefsız,bok var da çıktın o sırığın tepesine,çakılırsın inşallah tepetaklakta kafan yarılır malak seni'' diye.Ya da ben dengesiz bir çocuktum.neyse.(şahsen masalın sonu öyle olsa içim acımazdı hiç..kendi düşen ağlamaz..)

İşte medyanın gücü burada ortaya çıkıyor.Reklam sektörünü ele geçirmiş masal dünyasının jönleri.Hem git devin yemeğini çal,hem hazinesine göz dik.Sonra da bir de haklı çık,masal kahramanı ol.Yok öyle yağma..

Ama oluyo işte..''Masal bu''derdim ama..
Gerçekle masal birbirine karışıyor bazen,ayırtedemiyorum..

Devler hep çirkindir.Hep yalnızdır..
ve nedensiz yere hep kötüdür..ölmelidirler..

Dev ölür..
içim acır..

Onlar erer muradına.
Birileri çıkar kerevetine..
Ben uyuyamam..
(''Devleşir içimin tedirginliği'')
Aklıma bir şeyler takılır..
sabah olur..(alıntı)
Alt 17-03-2008, 11:55 PM   #13
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Cevap: masallardaki devler

Emekli Bir Süper Kahramanın Gizli Defteri

Öncelikle nasıl süper kahraman oldugumla başlayayım.Pek alakadar olur musunuz bilmem ama..

Bir gün televizyon izliyordum.Polat abi "Sonunu düşünen kahraman olamaz" dedi.Oysa ben masalları çok sever ve hep mutlu sonlar düşünürdüm.(onunla) bu yüzden benden kahraman olmaz deyip süper kahraman olmaya karar verdim.Hepsi bu..

Mekanım Dark City.Pelerinim yok (malesef) ama süper gücüm çok.Ama güçlerimin şekil yapmak açısından pek işe yaradığını söyleyemeceğim.Kimse bakmıyorsa görünmez olmak,zıpladığım zaman 2-3 saniye uçmak,süpersonik gözlerimle pencerelerin arkasını görmek filan işte..

Eğer kendime süper kahramanlardan bir kanka seçersem kesinlikle bu Kene olurdu.Süpermeni sevmiyorum,tayt giyen dostum olmaz benim.Örümcek adamdan adam olmaz zaten.Daredevil desen önünü görmüyor daha.Captan Amerika amerikan uşağı.İşin özü tüm olayı "kaşııık" diye bağırmak olan sevgili Kene baş kankamdır bu alemde.

Süper kahramanlık dediğin zor zenaat.Eğitim bir kenara yetenek istiyor.Eğitim meselesine sonra döneceğim yetenek olayından bahsedeyim.Eğer bir süper kahraman olmak istiyorsanız öncelikle yeteneğiniz olmalı.Mesela benim küçüklükten belliydi.Bizim sokakta oturan bir volkan vardı.Manyak kaleciydi çocuk,kimse penaltı atamazdı ona.Ama bir gün maç yaparken (kolasına) penaltı oldu.volkan oyundaydı,kalede küçük bir velet vardı.Volkan kaleye ben geçicem dedi.Oyuncu kaleye geçerse 2 penaltı olur ona göre dedik.Tamam dedi.İlk penaltıyı teknik çektim tuttu.İkincisinde gerildim gerildim bir çektim,gol oldu.Yani o günlerden belliydi benim süper kahraman olacağım.
alıntı.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 13-04-2008, 12:53 AM   #14
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Cevap: çok komik

skyonlife, Erkek , 27 , İstanbul

3 gün 19 saat önce gönderdi.

Minibüs

Tıklım tıkışık minibüse daha fazla yolcu almaya çalışırken arka taraftan yükselen tepkilere 'D**şağınızı yiyim, az susun!' diye kibarca(!) cevap veren şoförümüzün yanı sıra, kalabalık içinden 'Hadi ye...' diye meydan okuyan yurdum insanına kocaman kocaman alkışlar....

iliksut, Kadın , 29 , İstanbul
6 gün 22 saat önce gönderdi.

Sana öyle gelmiş
Tıp fakültesini standardın üzerinde bir puanla kazanmış ve kadavranın başında toplanıldığında penisi işaret ederek, 'Hocam, bunda kemik yok muydu?'' diye soran kız öğrenciye hocamızın cevabı; ''Sana öyle gelmiş yavrum.'' 1, 2, 3... Sonsuza kadar 'tıp'.

dergisahibi, Erkek , 25 , İstanbul

6 gün 1 saat önce gönderdi.

Niyet

Reiki öğrenmeye merak saldım, bir itirafçımız yardımcı oldu, Reiki hocası olan arkadaşını tanıştırdı. Hocayla ilk buluşmamız, üçümüz çay içiyoruz, 'Reiki öğrenmek istiyorsan buna gerçekten niyet etmelisin.' dedi. 'Niyet ettim niyet eyledim Allah rızası için Reiki öğrenmeye!' dedim. Bir müddet suratıma baktı, arkadaşıyla göz göze geldi, 'Ben bir programıma bakayım, hangi günler müsaitse seni ararım.' diyerek, izin isteyip kalktı. Hala da aramadı. Niyeti eksik mi ettim acaba ey ahali?

edusa, Kadın , 26 , İçel(Mersin)

7 gün 4 saat önce gönderdi.

Ördek
Çalıştığım kreşte 5 yaş grubu ufak çaplı bir örgüt kurmuş, kırıp döküyorlar her şeyi. Durdurulmaları imkansız gibi... Ben topluyorum çocukları; neden yaptıklarını soruyorum. Örgütün ispiyoncu elemanından aldığım cevap; 'X'in suçu öğretmenim. O bizi ördekledi!'

delikızınoyunu, Kadın , 23 , İstanbul
3 gün 17 saat önce gönderdi.

Kim kimi kandırıyor?
O gece için bakıcılığını üstlendiğim 5 yaşındaki kuzenimle film izliyoruz. Çift öpüşmeye başlıyor, ardından dokunuşlar, derken sahne alevleniyor, bir hışımla kanalı değiştirip kaldığımız yerden devam ediyormuş gibi alakasız bir dizi açıyorum. Bizimki kandırılmış olmanın verdiği sinirle bağırıyor 'Neden değiştirdin?' 'Ne değiştirmesi, bunu izliyorduk zaten.' 'Saçmalama, o ilk sevişmeydi (önsevişmeden söz ediyor), biraz sonra yatakta boşanacaklardı (kastettiği boşalacaklardı)' El kadar çocuk bile benden daha çok şey biliyor, gözün kör olsun fani dünya.
Taro, Erkek , 32 , Ankara

Şaşkın ergen
Ergenliğe yeni adım attığım zamanlar. Masturbasyonun ne olduğunu tam olarak keşfedeli daha 1-2 hafta olmuştu sanırım. Bir gün bir yerden ele geçirdiğim, dönemin gariban Penthouse'u sayılan bir gazeteyle tuvalete girmiştim. Tam işin ortasında pat diye kapı açıldı ve babam içeri daldı. Ben o an ne yapacağımı şaşırmış hem üstümü toplamaya hem de gazeteyi saklamaya çalışırken bir yandan da 'İnsana sı...ken de mi rahat yok!' diye feryat ediyordum. Kapıyı kapatıp dışarı çıkan babamdan gelen cevap çok netti: 'Sı....caksan klozetin kapağını kaldır önce pe.....nk!'

seneCEM, Kadın , 24 , Hatay
5 gün 19 saat önce gönderdi.
Atatürk

Küçükken annemle babam evde televizyonda ne zaman İstiklal Marşı okunsa ayağa kalkar, eşlik ederler ve Atatürk'ün yüceliğini anlatırlardı bize. O kadar benimsemişiz ki Atatürk'ü küçük kardeşim Allah sanmaya başlamıştı o küçük zihniyle. Uykuda altına kaçırmasın diye yatmadan önce dua ederken ortaya çıkıyordu bu hatası en çok; ''Hazır ol. Bismillahirrahmanirrahim... Korkma, sönmez bu şafak...'

CADII_, Kadın , 28 , İstanbul
3 gün 20 saat önce gönderdi.

Madrid ve Malatya
Ana haber bülteninde Mardin'in Midyat ilçesindeki manastırdan kaçırılan rahibin haberini sunarken Mardin'e Madrid dedin önemsemedik; ama muhabirin 'Manastırdan çıkınca kaçırıldı.' demesi üzerine 'Demek Malatya'dan kaçırıldı.' diyen Mehmet Ali Birand'a alkış istiyorum. Yolu açın Sayın Birand Malatya ve Madrid üzerinden magmaya geliyor.
limonlubuz, Kadın , 35 , İstanbul
2 gün 2 saat önce gönderdi.
Gaz kokusu

Büyük marketlerden birinde kasada kuyruktayız. Birden etrafa kötü bir koku yayılıyor, herkes yüzünü ekşitiyor 'Kokunun kaynağı ben değilim.' gibilerinden. Kuyrukta babasıyla bekleyen 8 yaşlarındaki bir veletin 'Baba bu kokunun aynısıdan bizim banyoda da vardı.' demesiyle, ortada kırmızı suratlı bir baba ve olayın faili bulunduğu için rahatlayıp tebbessüm eden bizler.
CheopS, Erkek , 24 , İstanbul
3 gün önce gönderdi.

Asabi Polis
Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!''
yukarı, Kadın , 32 , Bursa

3 gün 23 saat önce gönderdi.

Mazide Kalan Yıllar

İlkokul birinci sınıfa giden oğlum facebook'a üye olmak istiyor. Böylece anaokulundaki arkadaşlarını bulabilir ve onlarla eski günlerden konuşabilirlermiş.
minaharker, Kadın , 20 , Bolu

2 gün 23 saat önce gönderdi.

Kardeşim

Kardeşimin bu aralar rap dinlemeyi abarttığını ders çalışmasını söyleyen anneme 'Bütün bunları bana zenci olduğum için yapıyorsun değil mi?' demesinden anladık.
estarabin35, Erkek , 35 , İzmir
1 gün 5 saat önce gönderdi.
Ayıp yani

Kuşadası yakınlarında yol kenarındaki dikenliğin arkasında saklanan polis radarla bir amcayı yakalar ve yüklü bir ceza keser. Amcamız saatlerce polisin gitmesini bekledikten sonra geri dönüp o dikenliği ateşe verir. Yaşasın dayanışma!

çklta, Kadın , 23 , Ankara
Yakında şarkı da söyler
Tuvaletini yaparken bir yandan da gaz çıkaran dört yaşındaki komşu kızının şaşkınlık içinde yaptığı yorum: 'Babacığıııııım koooşşş b.kum konuşuyooo!!'

freud_yedin_beni, Erkek , 23 , Trabzon
En Büyük Yenilik
Sınıfa en iyi umutlarla girilir. Öğrencilerin geçen derste öğrendiklerini tekrar etmek için sorular sorulur. Bizim nadide öğrencimiz kalkar '2. Mahmut'un yeniliklerinden bir tanesini söyleyin.' cümlesine en nadide düşüncesini söyler. 'Çay ocağını kurmuştur.' Buradan sesleniyorum; Ey 2. Mahmut, sesimi duyuyorsan çek bir tavşan kanı bakayım...

ankaraankara2, Kadın , 35 , Ankara
8 saat 1 dakika önce gönderdi.
Süt geldi!
İşten dönüyorum, 1.5 yaşındaki kızım beni çok özlemiş. Beni görür görmez bağırıyor ''Aaa süt gelmiş!''

3_nokta, Kadın , 18 , İstanbul

Korsan
En büyük alkışı, korsan CD satan bir dükkanda gördüğüm Mor veÖtesi grubunun solisti Harun'a istiyorum...
shareks, Erkek , 32 , İstanbul
3 ay 21 gün önce gönderdi.
Vay dede vay
Bir özel kanalda Gezgin programını seyrediyorum. Yonca biçen 70 yaşındaki amcama muhabir soruyor: 'Hanım sağ mı?' El cevap 'Sağ sağ; ama artık çivi tutmuyor. Elinin altında varsa şöyle 30 yaşlarında birisi getir bana para pul önemli değil. Çiviyi çakınca tutsun yeter.' Eğer benim kafam sapıtmadıysa çıkan sonuç şu; amcamın çivisi hala bükülmemiş, istediğinde çakılacak durumda. Ama teyzemin tahtalar çiviyi tutamayacak kadar gevşemiş. Yedisinde neysek yetmişimizde de aynıyız dedikleri bu mudur? Bence budur. Amca RTÜK'e bulaşmadan bu kadar aleni mesajını vermiş midir? Evet vermiştir. Uyu sen RTÜK.
DiaZzZ, Kadın , 28 , İstanbul
3 ay 8 gün önce gönderdi.
Oral mı dediniz?
13-14 yaşıma kadar en yakın arkadaşlarımdan birisi de babamdı. Sanırım Orta 1'e gittiğim yıldı, oturmuş kızlarla oral seksin ne olduğuna dair fikirler üretiyorduk, vallahi o zaman ne olduğunu bilmiyorduk da sağdan soldan duyuyorduk adını. Bizim bilgisine güvendiğimiz bir kız arkadaşımız olayı 'birbirinin parmağını emmek' olarak açıklayınca biz de oral seksi birkaç sene öyle belledik. 15 yaşımda edindiğim ilk sevgilimin ilk yaptığı seksi hareket de parmaklarımı öpmekti. Babama ilk erkek arkadaşımı hiç durmadan müjdeleyen ben onun ciddi ciddi 'peki neler yapıyorsunuz' sorusuna 'ya baba galiba çocuk bana her gün oral seks yapıyor' şeklindeki cevabımı hiç düşünmeden vermiştim. Adamcağız ne diyeceğini şaşırıp anneme sordu heralde akşamında ne yapsak diye, annem de ertesi gun bana oral seksin ne olduğunu sormuştu. Eh ben de 'parmak öpmek' deyince iş tatlıya bağlandı, hemen peşinden daha büyük bir ablaya oral seks soruldu, ne olduğu öğrenildi ve tabii uygulamaya geçildi.
chomayna, Kadın , 36 , Ankara
Hijyen
Apartman komşuları tanışma partisi: Otuzlu yaşlarını aşkın, evlenmemiş kızları olan anneler yine aynı konu etrafında dönmektedirler. Ev sahibi anne zamane erkeklerine hiç güvenmediğinden, kızının kötü bir evlilik yapacağına temiz temiz yanında oturmasının daha iyi olacağından bahseder ve evin kızı mutfaktan annesine cevap yetiştirir: Ya anne hijyen hijyen nereye kadar; bünye kirlenmek ister!
bern_yurgen, Erkek , 24 , Hatay
Büyük adamlar!

Yaptığımız anketteki 'İnsanlık tarihini değiştiren üç kişinin ismini yazınız.' sorusuna öğrencim cevap veriyor. 'Polat Alemdar, Memati, Abdülhey.' İyi ki sadece üç kişi sormuşuz...
badem006, Kadın , 25 , Ankara
Yap bir kıyak

Karnımdaki bebeğin kız olduğunu söyleyen doktora 'Bir şeyler yapamaz mısınız?' diyen bir kocam var ve ben onu çok seviyorum.
humanite, Erkek , 22 , Ankara
Bilgisayar faresi

Hani dolmuşlara CD asma modası vardır ya, bugün itibariyle demode olmuştur. İddia ediyorum bu şoför hepsini sollayıp yeni bir akımın öncüsü olacak. Adam nasıl yapmışsa bilgisayar faresini konsola bağlamış. Yok öyle boş boş da durmuyor o fare; bir tıkla kapıyı açıyor, bir tıkla da kapatıyor. Teknolojiyi parlak zekalı Türk insanına sunan zatı muhterem bak da yaratıcılık nasıl olur gör.

Cikkoo, Kadın , 25 , İstanbul
Oynasaydın!
Sevgilimin beni aldattığını öğrendim ve ayrıldık. Msn'de can sıkıntısından, biraz da dikkat çekmek için nickimi değiştirip duruyordum ki, mesajı geldi. 'Nickinle oynadığın kadar s..imle oynasaydın bunların hiçbiri olmazdı' Şimdi çizdim oynamıyorum.

sinirsahibi, Erkek , 37 , Eskişehir
Tuzağa düştüm

İki yıl önce yaz tatiline giderken daha önce araba kullanmadığım bir bölgeden geçmiş bulundum. Sabahın erken saatleri oldupundan yollar bomboştu. Bir süre sonra bölgenin yerlisi olduğunu plakasından anladığım bir aracın arkasına takılıp içimden de "Madem ki bu memleketin insanları, radar olup olmadığını da biliyorlardır" deyip araçla aynı hızda seyahat etmeye başladım. Aracın sürücüsü gaza basıyor ben basıyorum, o basıyor ben basıyorum. Hızımız olmuş 150 civarı. Arada bir arkaya bakıyorlar, birbirimize gülümseyip neşeli bir şekilde seyrediyoruz. Fakat biraz sonra karşımıza trafik ekipleri çıkıyor. Sağa çekin işareti ile durduruluyoruz. Polis memuru öndeki araçla bir şeyler konuşuyor ve gülerek bana doğru geliyor. "Beyefendi hız limitini aştınız lütfen ehliyet ve ruhsat" diyor. Öndeki araca ceza kesmeyen polis memuruna anlam verememiş, kafamda bin türlü rüşvet senaryoları kurarken bir hışımla; "Öndeki araca neden ceza kesmiyorsunuz da sadece bana kesiyorsunuz?" diye soruyor ve memur beyden dumurluk cevabı alıyorum: "Beyefendi öndeki araç bizim gezici radarımızdır."
minaharker, Kadın , 20 , Bolu
3 saat 35 dakika önce gönderdi.

Amcam ve Yengem
Kocaman bir alkış da televizyonda film izlerken yüzen gemileri gösterip 'Ay bunlar nasıl böyle suyun üstünde batmadan durur anlamam ki.' diyen yengeme ve ona 'Onlar film icabı öyle duruyor salak karı.' cevabını veren amcama gelsin.
tommiks, Erkek , 33 , İzmir

12 saat 45 dakika önce gönderdi.
Krediniz nasıl olsun?
Bankacıyım. Amcamın biri 1000 YTL tüketici kredisi çekmek için şubeye geldi, sırada bekliyor. Sıra tam ona geldiğinde ise sistemin gitmesi nedeniyle 1.5 saat beklemesi gerekince bombayı patlatıyor. 'Bu kadar saat şubenin önünde dilenseydim parayı toplamıştım.'
allıntı
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 22-04-2008, 11:35 PM   #15
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Müşteri : Merhaba, ben Ayşe. Disketimi yuvasından çıkaramıyorum da...
Tek.Des: Çıkartma düğmesine bastınız, değil mi?
Müşteri : Elbette. Sıkıştı herhalde.
Tek.Des: Tamam hanımefendi, not alıyorum. Bir arkadaş gelir bakar.
Müşteri : Bi dakka! Disket henüz yuvasına koymamışım, masanın üzerinde
duruyor. Afedersiniz.

Tek.Des: Nasıl bir bilgisayarınız var Ömer bey?
Müşteri : Beyaz

Tek.Des: Ekranınızın solundaki "Bilgisayarım" ikonunu tıklar mısınız?
Müşteri : Sizin solunuz mu, benim solum mu?

Tek.Des: Günaydın. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Müşteri : Merhaba. Yazıcım çalışmıyor da...
Tek.Des: Anladım. "Başlat" tuşuna basar mısınız?
Müşteri : Bak dostum! Ben Bill Gates değilim. Bana öyle teknik konuşma!

Müşteri : Merhaba. Ben Aysu. Bilgisayarımdan çıktı alamıyorum. Her
deneyişimde "yazıcı bulunamıyor" diye bir ikaz yazısı çıkıyor.
Yazıcıyı kaldırdım ekranın önüne koydum, hâlâ "yazıcı bulunamıyor"
diyor.

Müşteri : Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum. Bir şeyi eksik mi
yapıyorum acaba?
Tek.Des: Yazıcınız renkli mi?
Müşteri : Aaah! Afedersiniz ya...

Tek.Des: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi?
Müşteri : Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık. Niye?

Müşteri : Klavyem çalışmıyor.
Tek.Des: Bilgisayara bağlı mı acaba?
Müşteri : Bilgisayaın arkasına ulaşamıyorum.
Tek.Des: Klavyenizi elinize alın ve on adım geri gidin.
Müşteri : Tamam.
Tek.Des: Klavye sizinle geldi mi?
Müşteri : Evet.
Tek.Des: Bu, klavyeniz bilgisayara bağlı değil demek oluyor.
Müşteri : A-a! Masada bir klavye daha var... Hah! Bu çalışıyor.

Tek.Des: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7
Müşteri : 7 büyük mü, küçük mü?

Müşteri : Nete giremiyorum. (dial-up dönemi)
Tek.Des: Parolanızı doğru girdiniz mi acaba?
Müşteri : Tabi. Arkadaşımın girdiği parolanın aynısı girdim.
Tek.Des: Arkadaşınızın girdiği parola neydi?
Müşteri : Beş yıldız.

Tek.Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim?
Müşteri : Windows
Tek.Des: O anti-virüs programı değil efendim.
Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı.

Müşteri : Çok büyük bir problemim var. Arkadaş bilgisayarıma bir ekran
koruyucu koydu. Ama mouse`ı oynatınca kayboluyor ya!

Tek.Des: Buyurun efendim?
Müşteri : Eee! İlk defa mail gönderiyorum da...
Tek.Des: Tamaam! Ben size yardım edeyim.
Müşteri : Adresteki "a"yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim?

alıntı
Alt 12-05-2008, 09:59 PM   #16
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Burçların Gerçek Anlamı

BURÇLARIN GERÇEK ANLAMI

KOÇ:
Uğurlu günü: Çorumun düşman işgalinden kurtuluş günü
Uğurlu sayısı: 69
Uğurlu rengi: Pembe
Uğurlu taşı: Böbrek taşı
En sevdiği çiçek: Su çiçeği
En sevdiği yemek: Koç yumurtasından yapılmış omlet
En sevdiği müzik: Türkçe sözlü hafif batı müziği
En olumlu özelliği: Otobüste yaşlı, gazi ve hamilelere yer vermek
En olumsuz özelliği: (Erkekler için) klozet kapağını kaldırmadan işemek, (kadınlar için) paçalı don giymek
Anlaştığı burçlar: Dünürü ikizler olan akrepler
Anlaşamadığı burçlar: Ameliyatla koç olmuş oğlaklar
En büyük arzusu: Bir Japon turistle fotoğraf çektirmek (vesikalık)
BOĞA:
Uğurlu günü: Anneler günü
Uğurlu sayısı: Tavşandan 62
Uğurlu rengi: Yavru ağzı
Uğurlu taşı: Musalla taşı
En sevdiği çiçek: Çiçek Abbas
En sevdiği yemek: Sosyete mantısı
En sevdiği müzik: Asansör müziği
En olumlu özelliği: Sesli sesli osturmamak
En olumsuz özelliği: (Erkekler için) misafirlere ….sını göstermek.
Anlaştığı burçlar: Yaşlıları karşıdan karşıya geçiren başaklar
Anlaşamadığı burçlar: Reha Muhtar izleyen teraziler
En büyük arzusu: Matador olmak
İKİZLER:
Uğurlu günü: Dünya 400 metre engelliler günü
Uğurlu sayısı: Pi sayısı
Uğurlu rengi: Gecenin rengi
Uğurlu taşı: Ponza taşı
En sevdiği çiçek: Siyah çelenk
En sevdiği yemek: Dayak yemek
En sevdiği müzik: Jawsın kurbanlarına yaklaşırken fonda çalan müzik
En olumlu özelliği: Temiz aile çocuğu olmak
En olumsuz özelliği: Burun boklarını masanın altına silmek
Anlaştığı burçlar: Anne tarafından Japon olan Yengeçler
Anlaşamadığı burçlar: Tek tek basıp bade süzen ikizler
En büyük arzusu: Üçüzler olmak
YENGEÇ:
Uğurlu günü: Altın günü
Uğurlu sayısı: Bütün asal sayılar
Uğurlu rengi: Gökkuşağının sağdan sekizinci rengi
Uğurlu taşı: Okey taşı
En sevdiği çiçek: Bir demet yasemen
En sevdiği yemek: Anne dolması
En sevdiği müzik: Fantezi
En olumlu özelliği: Karşıdan karşıya geçerken önce sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa, en sonunda da garanti olsun diye yukarıya bakmak
En olumsuz özelliği: Fotoğrafta gözleri kırmızı çıkmak
Anlaştığı burçlar: Bulgar göçmeni aslanlar
Anlaşamadığı burçlar: Sosyal demokrat kovalar
En büyük arzusu: Liposakşın yaptırmak
ASLAN:
Uğurlu günü: Muayyen günü
Uğurlu sayısı: 1071
Uğurlu rengi: Haki yeşili
Uğurlu taşı: Göbek taşı
En sevdiği çiçek: Seviyor, sevmiyor yapılmış papatya
En sevdiği yemek: Kelle paça damardan tuzlama (ıyyh)
En sevdiği müzik: Trakya Rock (E anadolu rock oluyorsa bu neden olmasın)
En olumlu özelliği: Heybelide her gece mehtaba çıkmak
En olumsuz özelliği: İhaleye fesat karıştırmak
Anlaştığı burçlar: Parmaklarına uhu sürüp koklayan koçlar
Anlaşamadığı burçlar: Düğünde oynamaya kaldıran kovalar
En büyük arzusu: Sarelle musluğuna ağzını dayamak
BAŞAK:
Uğurlu günü: 82 mezunları pilav günü
Uğurlu sayısı: Avogadro sayısı
Uğurlu rengi: Siklamen
Uğurlu taşı: Ak taş
En sevdiği çiçek: Cemil Çiçek
En sevdiği yemek: Günün çorbası
En sevdiği müzik: Türk Halt Müziği
En olumlu özelliği: Karma felsefesine inanmak
En olumsuz özelliği: Sarı ışıkta kornaya basmak
Anlaştığı burçlar: Islıkla Titanik in müziğini çalabilen yengeçler
Anlaşamadığı burçlar: Saçlarını jöleyle arkaya yatıran boğalar
En büyük arzusu: Rakı şişesinde balık olmak>
TERAZİ:
Uğurlu günü: Ahmet Altan imza günü
Uğurlu sayısı: 31
Uğurlu rengi: Sümük yeşili
Uğurlu taşı: Erol Taş
En sevdiği çiçek: Abdullah Gül
En sevdiği yemek: İftar yemeği
En sevdiği müzik: Yemek müziği
En olumlu özelliği: Matrix felsefesine inanmak
En olumsuz özelliği: Marul yerine mağrul demek
Anlaştığı burçlar: Yumurtanın tavuktan çıktığına inanan aslanlar
Anlaşamadığı burçlar: Tavuğun yumurtadan çıktığına inanan aslanlar
En büyük arzusu: Tuvalet kağıdını işaretli yerinden koparmak
AKREP:
Uğurlu günü: Cumartesileri çiğköfte günü
Uğurlu sayısı: Set sayısı
Uğurlu rengi: Taksi sarısı
Uğurlu taşı: Diş taşı (tartar)
En sevdiği çiçek: Çiçek taksi
En sevdiği yemek: İsanın son yemeği
En sevdiği müzik: Dalin reklamları müziği
En olumlu özelliği: (erkekler için) Yolda yürürken …sını kaşımamak, (kadınlar için) gösterip vermek
En olumsuz özelliği: Büyüklerinin yanında bacak bacak üstüne atmak [Yani valeyle pişti yapmak smile.gif]
Anlaştığı burçlar: Britney Spears ın bakire olduğuna inanan teraziler
Anlaşamadığı burçlar: Kontörlü telefonuyla çaldırıp kapatan yengeçler
En büyük arzusu: Evinde penguen beslemek
YAY:
Uğurlu günü: Çarşambaları halk günü
Uğurlu sayısı: 2 buçuktan 3
Uğurlu rengi: Fosforlu herhangi bir renk
Uğurlu taşı: Harry Potter felsefe taşı
En sevdiği çiçek: Karıdelen
En sevdiği yemek: Kadın budu köfte
En sevdiği müzik: Doğan görünümlü şahinlerin geri vites müziği
En olumlu özelliği: Noel Babanın varlığına inanmak
En olumsuz özelliği: İki bayram arası nikah kıymak
Anlaştığı burçlar: Panik atak olan oğlaklar
Anlaşamadığı burçlar: Dilini burnuna değdirebilen boğalar
En büyük arzusu: Disneyland da arsa satın almak
OĞLAK:
Uğurlu günü: Öğretmenler günü
Uğurlu sayısı: Açılan sandık sayısı
Uğurlu rengi: Bukalemun rengi
Uğurlu taşı: Dikili taş
En sevdiği çiçek: Çiçek Dilligil
En sevdiği yemek: Patlıcan oturtma
En sevdiği müzik: Sanat müziği (sanat sanat içindir olanından)
En olumlu özelliği: Kurban derilerini Türk Hava Kurumu na bağışlamak
En olumsuz özelliği: Ayşe Arman okumak
Anlaştığı burçlar: Şemsi paşa pasajında sesi büzüşen koçlar
Anlaşamadığı burçlar: Dönerciye Abi soğanı az, döneri bol olsun diyen akrepler
En büyük arzusu: Bir dönerci ustasıyla evlenmek
KOVA:
Uğurlu günü: 8 mart dünya kadınlar günü
Uğurlu sayısı: Geçerli oy sayısı
Uğurlu rengi: Aşkın Nur Rengi
Uğurlu taşı: Sabır taşı
En sevdiği çiçek: Lale Mansur
En sevdiği yemek: Ümit ustanın yemekleri
En sevdiği müzik: Telefon bekleme müziği
En olumlu özelliği: Köprüden geçene kadar ayıya dayı demek
En olumsuz özelliği: Tavlada zar tutmak
Anlaştığı burçlar: Kayınçosu yay olan aslanlar
Anlaşamadığı burçlar: Önceki hayatında yengeç olan kovalar
En büyük arzusu: Doğuşun bir klibinde rol almak
BALIK:
Uğurlu günü: Kıyamet günü
Uğurlu sayısı: Maç sayısı
Uğurlu rengi: Bok rengi
Uğurlu taşı: Lüle taşı
En sevdiği çiçek: Mahsun Kırmızıgül
En sevdiği yemek: Şefin spesiyali
En sevdiği müzik: Geleneksel eskimo halay müziği
En olumlu özelliği: Koltuk altından osuruk sesi çıkartabilmek
En olumsuz özelliği: Terli terli su içmek
Anlaştığı burçlar: İlkokul öğretmeni boğa olan ikizler
Anlaşamadığı burçlar: Kuzeni yengeç olan akrepler
En büyük arzusu: (Erkekler için) bir kız yurdunda çıplak dolaşmak, (kadınlar için) ağdaya ihtiyaç duymayacak şekilde tüysüz olmak

alıntı
Alt 29-05-2008, 10:49 PM   #17
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

VE GERÇEKLER
Kalp ameliyatı oldum. 4 ay rapor aldım ve bu 4 ayın sonunda rapor paramı almak için Fatih SSK'ya gittim. Klasik bir şekilde eksik evrakları parti parti söyledikleri için 3 gün uğraştım ve büyük gün geldi. Param hesaplanıyor. Bankodayım, sorular geldi : - Hastanede yattın mı ?
- Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış.
Hiç yorum yapmadı ve 2. soruya geçti :
- Çıktın mı peki? Ve ben dumur...
- Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum. Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi.
Espri bile anlamaktan aciz bu adam sordu :
- İstanbul'da kimsen yok mu yahu. Niye hastanede kalıyorsun ki hala?
Geçen gün aksam vakti dolmuşta gidiyorum, arkadan teyzenin biri bağırdı :
- 'Evladım şu sarı kamyonetin yanında indiriver.'
Dolmuş şoförü dumur olmuş bir vaziyette:
- İyi de teyze, o kamyonet hareket halinde, nerde duracağını nerden bileyim...
Geçen sene Hava Harp Okulunun sınavı'na gitmek için Bursa Terminali'nde otobüsümü bekliyordum.
Bu arada ilginç bir olaya tanık oldum. Adamın teki karısını İstanbul'a yollamak için bir otobüs
firmasından bilet almıştı.Fakat otobüs firması adama ayırdığı bileti başkasına satmış. Adamda bu
sinirle gişede görevli
olan memura şu şekilde bağırıyordu:
- 'Hepinizi şikayet ederim ben onu bunu anlamam. Karımı .ike .ike götüreceksiniz Istanbulaaaaa...'
Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz. Bir adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalışıyor.
Yanında da bir polis var; sonra adam çocuğa dedi ki:
- 'Sus yoksa seni polise veririm.'
Yandaki polis de bir dellendi:
- 'Lan geri zekalı, biz adam mı yiyoruz da bize veriyon çocuğu?
Bir gün İzmir' de belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş
yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bir amca geldi.
Arkadaş da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşın oturduğu koltuğun yanına geldi
ve ayakta arkadaşın yer vermesini bekliyor. Fakat arkadaş yerini vermedi.
Neyse adamcağıza da yazık, bastonu otobüs hareket ettikçe bir o tarafa bir bu tarafa kayıyor.
Arkadaş dayanamadı ve yaşlı amcaya :
- 'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi.
Adam şöyle baktı, sonra;
- 'O lastiği zamanında baban taksaydı şimdi sen olmazdın, ben de orada oturuyor olurdum'
deyince bütün
otobüs koptu. Arkadaş o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez.
Bir gün arkadaşla dolmuş bekliyoruz. Üst geçit var ama kendi halinde bir kadıncağız yayaya
kırmızı yanarken caddeden geçmeye çalışıyor. Üst geçidin altında beklemekte olan polis otosundan
şöyle bir anons yapılıyor:
- Hanım nireeee, hanım nireee?
Teyzeden cevap:
- Eltimgileee, beyimin haberi var. Sana ne kiii

kaynak:can candan
Alt 31-05-2008, 09:49 PM   #18
Aktif Uye

insan ol yeter ama insan

Ali gel.
- Geldim Oya buyur.

- Ali ata bak.

- Oya ata baktım.

- Ali topu tut.

- Oya topu tuttum.

- Ali okul açıldı.

- Oya okul ne güzel!

- Ali okula koş

- Oya okula koştum.

- Ali bayrak as.

- Oya bayrak astım.

- Ali ılık süt iç.

- Oya ılık süt içtim.

- Ali su getir.

- Al Oya bu su.

- Ali çay demle.

- Peki Oya pekiii.

- Ali çamaşırları as.

- Hıhııı Oya hıhıııı

- Ali iki yumurta kır.

- Tabii Oya tabiiiiiiii

- Ali camları sil.

- Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu

- Ali bakkala git.kısa samsun al

- Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.

- Ali bana diklenme.

- Oya çeneni kapa.

- Ali bir dediğimi iki etme

- Oya az ye de bir hizmetçi tut.

- Ali canımı sıkma.

- Oya ayağını denk al.

- Ali beni tehdit etme.

- Oya canıma yettirme

- Ali fişine itaat et.

- Oya beni oraya getirtme.

- Ali fişten kovuldun.

- Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş,
Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık.

- Ali kısa kes.

- Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee POYRAZ

alıntı

Seçenekler
Stil