![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Yunan diplomasisi böyle oluyormus demek :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "İngiliz ve Yunan heyetleri müzâkere halindeymiş. İngiliz başbakanı bir ara Yunan başbakanının yanına sokulmuş. Neredeyse fısıldayarak: - Görüşmeler sırasında saatimin çalındığını farkettim, demiş. - Vah, vaah, demiş Yunan meslektaşı. - ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yunan diplomasisi böyle oluyormus demek :) İngiliz ve Yunan heyetleri müzâkere halindeymiş. İngiliz başbakanı bir ara Yunan başbakanının yanına sokulmuş. Neredeyse fısıldayarak: - Görüşmeler sırasında saatimin çalındığını farkettim, demiş. - Vah, vaah, demiş Yunan meslektaşı. - Düşündüm de, demiş İngiliz, kaybolduğunu anladığımdan az evvel sizin dış işleri bakanı ile konuşuyordum. - Anladım, demiş muhatabı, ama siz meraklanmayın, ben hallederim. İngiliz başbakanı: - Siyâsî bir kriz çıkmaz değil mi, demiş endişeli bir ifadeyle. Kraliçenin hediyesi olmasa inanın hiç üstünde durmazdım. - Yok, yok, demiş Yunanlı, ben hallederim dedim ya... Bir müddet sonra bu defa Yunan başbakanı İngiliz meslektaşının yanına sokulmuş elinde saati sallayarak. İngiliz: - Bir sıkıntı olmadı değil mi? diye sormuş endişeyle. Yunan başbakanı gülerek: - Yok canım, demiş, ruhu bile duymadı... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |