![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bunları yermisiniz??" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunları yermisiniz?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? ayy iğrençler yaa midem bulandı valla bunları yiyeceğimi bilsem aç ölürüm daha iyi
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? aslında çok güzel tam bana göre bir menü aslında benim yemeklerde en çok hoşnadığım menü solucanlı sphagetti hele bir de ketçap mayonez var ise Allah yalnız solucanların karnını açıp boşaltacaksın sonra iyice solucanı haşlayacaksın süper bir lezzeti olur deneyin göreceksiniz bana hak vereceksiniz
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? serseriozi çok şakacısın midem bulanmaya başladı
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? gerek yok iftar menüsü olarakda alabilirim :) canım solucanlarım benim
| | |
| | #7 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? Alıntı:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bunları yermisiniz?? tam aksine karnım şimdi acıktı olsa bir porsiyon yerdim :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |