![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Türklere sorulan en ilginç sorular" başlıklı konu görüntüleniyor, "> Sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? > yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım! > Siz türkiyede :-):-):-):-) sexs yapiyor musunuz? > hayir, biz bölünerek cogalıyoruz > Sizde umumi tuvalet ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türklere sorulan en ilginç sorular > Sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? > yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım! > Siz türkiyede :-):-):-):-) sexs yapiyor musunuz? > hayir, biz bölünerek cogalıyoruz > Sizde umumi tuvalet yok mu? > dolu var, niye ki? > o zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz. > yok canım bunu da nereden çıkardın. > e iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız > Evlerinizde elektrik var mı? > hayır, televizyonu mum ışığında izliyoruz maalesef. > 2003 sydney > Her dort kisiden nerdeyse ikisinin hatta ucunun ortak sorusu: > Sizin ulkede 4 tane kariniz olabiliyormus bu dogru dimi? > evet dogru, bu niye garip geliyorki size ne kadar normal aslında > Neredensin? > Türkiye. > Usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? > hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. yengenle berabermiş. > Sizde niye beyzbol yok? > sizde de uc top bilardo yok naber? > Siz orda deveye mi biniyorsunuz? > evet türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. deve > kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. ben 18 yaşına > girince babam bana deve alacak. > Alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı? > Türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara > ve ormanlara.. > Paris'te bir isveçli ile geçen diyalog > Nerelisin? > Türküm > Hayır diilsin > Neden diilmişim? > Çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar > nerden kapıldın bu fikre? > Hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu > Bravo ya... > Siz kiz cocuklarini gömuyorsunuz deil mi > Hı hı ben toprakta yetistim kök vermem uzun sürdu > Aa siz Türk müsünüz? > Evet. > Sizin ülkenizde gece sokaga cikan insani kesiyorlarmis dogru mu? > Senin gibi lavuksa keserler dogru.... > İngiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs > sucuk mu yiyeceksin? nasıl oluyor da yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir > istahla? > > Ben: Peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, > nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun? > Sen turksun dimi? > Evet ben turkum > Olmaz sen turke benzemiyorsun > Bana turk tipini bir tarif etsene!!! > Fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. annene sorar mısın, sizin > orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? > Anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu tavada > kızartacaksın! > Bundan türkiye'de de var mı? (matkabı göstererek) > Hayır, biz başka şey kullanıyoruz delmek için. > Ne kullanıyorsunuz? > Nerdensin? > Türkiye > Aa... bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi? > Yok ustunde gecen hafta tasindik.. > Sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? > Yoo neden > Her gelen türk arabasında maşallah yazıyordu > Siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyor? > evet.. ne güzel di mi.. > Olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir > baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha > Yok üç alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyor.. > Ay siz kadinlari satiyor musunuz birde? > valla mesela sen en az üç inek edersin.. > Aa.. sacmalama ya.. oyle sey mi olur.. ne kadar sacmalik, bidi bidi vidi > vidi.. > Yok vazgectim, en fazla iki inek edersin.. > O niye? > Çok konusuyosun.. > Sizde kitap var mi? > Ne gibi? > Yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz > bilgileri? > Valla kitap yok, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar. zaten hocaya bi sey > olursa biz de okulu birakiyoruz Biz TÜRKLER süperiz
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türklere sorulan en ilginç sorular Kesinlikle biz TÜRKLER süperiz, Birde Ortaasya veya uzak doğuda dinleseniz, biz neymişiz be abi dersiniz. Teşekkürler paylaşım için. Derlersem yayınlayacağım, ortaasya ve uzak doğuyu. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Türklere sorulan en ilginç sorular Bizi Küçümseyen avrupalılara medeniyeti biz öğrettik şimdide gördüğümüz muameleye bak |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |