FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

istifa Ediyorum

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "istifa Ediyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm. Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, karlarda yürümek istiyorum. Çukulatanın paradan daha ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-08-2007, 06:32 PM   #1
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
istifa Ediyorum

Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm.
Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım. Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek, karlarda yürümek istiyorum. Çukulatanın paradan daha iyi olduğunu çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum. Hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum. Bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun ve umurunda da değil.
Bildiğin tek şey mutlu olmak, çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin. Dünyanın adil olduğunu, herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum. Her şeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum. Yaşamın karmaşıklığını unutup, yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak, zevk almak istiyorum. Tekrar basit yaşamak istiyorum. Günümün, bilgisayar , kağıt yığınları, üzücü haberler, bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları, dedikodu,hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.
Gülümseme, kucaklaşma, tatlı bir söz, doğruluk, adalet, barış, rüyalar, hayaller ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.
Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum. Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsan, önce beni yakalaman lazım,
çünküüüü;
Ebeee ,elim sendeeeee!!!

(ALINTI)
Sponsored Links
Alt 22-08-2007, 06:38 PM   #2
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Cevap: istifa Ediyorum

Allah seni ne etmesin ya

Ben de konu başlığına bakınca ne oluyor dedim :)

Neyse korktuğumuz başımıza gelmedi

sen bu forumun en yaşlı adamısın sensen daha hayata dair öğreneceğiz çok şey var

hııı bu arada geçenlerde 30 yaşına girmissin nice yıllara
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 22-08-2007, 06:42 PM   #3
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: istifa Ediyorum

Abiciğim 30 unda 20 si gibi yaşamak var yada senin gibi 23 ünde 11 inde yaşamak var...

Bilmem anlatabildim mi !!! Canım Kardeşim
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil