![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Ispanaktan Koca Tarifi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın aksam işten çıkar, markete gidip ıspanak alır, koşarak eve döner.Üstünü değiştirir. Mutfağa koşar, ıspanakları yaprak yaprak yıkar ve pişirir. Sonra sofrayı hazırlar ama oda ne? Yoğurt almayı unutmuştur. V ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ispanaktan Koca Tarifi Kadın aksam işten çıkar, markete gidip ıspanak alır, koşarak eve döner.Üstünü değiştirir. Mutfağa koşar, ıspanakları yaprak yaprak yıkar ve pişirir. Sonra sofrayı hazırlar ama oda ne? Yoğurt almayı unutmuştur. V e hemen kocasını arar . Ve işte "kocadan kocaya" değişen cevaplar, 1)Ben gec gelicegim toplantım var. Yogurtsuz yeyin. *(Lacka Koca)* 2)Toplantım var yemege gelmiyecegim.Ama bari yogurdu alip kapidan birakayim. (Aldatan veya eve gelmemek icin bahane arayan ama bir yandan da vicdani sızlayan Koca) 3)Aradığınız no'ya su anda ulaşılamıyor."(İşte bu sahiden aldatan koca) 4)Yahu Kadın,ıspanağı aldın da yogurdu niye almadin? *(Hıyar Koca)* 5)Off, yinemi ıspanak? Otlaya otlaya sığır olduk.*(Harbi Kalas Koca)* 6)Tamam alırım.*(Problem istemeyen monoton Koca)* 7)Tamam alırım, başka bir şey lazımmı? *(Normal Koca)* 8)Aman,ıspanaklamı uğraştın yapmadıysan dışarıda yiyelim.*(SuperKoca --varm böle bi kocaa yoookkkk anacım )*
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |