![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Forumu Kızlar Yönetseydi=)" başlıklı konu görüntüleniyor, "-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı dişi kurt -artık smileyler ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumu Kızlar Yönetseydi=) -Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı dişi kurt -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu forum başlıklarını görür gibiyim -dişi kurt sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -Ay salaklığıma tükürüyüm yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu Kızlar Yönetseydi=) Ben emek verdiğiniz konu için okudum, emeğinize sağlık, forumdaki bayan yöneticiler iyiki öyle değil demek bile istemem. Ayrıca yorum yapma cesaretini bile kendimde bulamadım. Ne derler; Neme lazım? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forumu Kızlar Yönetseydi=) bence de çok komik olmuş doğangüneş düşünsene erkekler olsaydı sadece.. bence o daha komik olurdu...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |