![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "En büyük Türk yalanları!" başlıklı konu görüntüleniyor, "*Bir kereden birşey çıkmaz. *Söz Yarın tamam. *Oğle tatili yapmıyoruz. *Hiç acıtmayacak. *Şimdi ben de seni arayacaktim. *Orijinal yedek parçası bu abi. *Telefon şehirler arasına kapalı. *Burada torpil geçmez. *Girilmez ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En büyük Türk yalanları! *Bir kereden birşey çıkmaz. *Söz Yarın tamam. *Oğle tatili yapmıyoruz. *Hiç acıtmayacak. *Şimdi ben de seni arayacaktim. *Orijinal yedek parçası bu abi. *Telefon şehirler arasına kapalı. *Burada torpil geçmez. *Girilmez levhasını görmedim valla memur bey. *Yemeğe kalsanız çok seviniriz. *Çok üzüldüm şimdi... *Her bedene uyar abi. *Davetliydik ama gitmedik. *Bu kızı kimler istedi kimler... *Herkese eşit zam yapıldı. *Hatırası var. *Herşeyin en iyisine layıksın. *Sadece arkadaşız. *O benim ağabeyim gibiydi. *Ben zaten böyle olacağını biliyordum. *Emrin olur. *Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim. *Bilsem soylemez miyim??? *Ayıp ettin, valla kimseye söylemem *Kolay gelsin herkese, *Aradim valla yoktun... *Öğrenciyiz abi.. *Hayatta en nefret ettiğim şey.... *Abi valla sarıda geçtim. *Selam söyle... *Söylerim... *Seni sürüm sürüm süründüreceğim. *Hayatımda böyle bir şey görmedim. *Valla kurtarmaz abi.. *Rahmetliyi nasıl bilirdiniz? iyi bilirdik... *Birgün herkes Fenerbahçeli olacak...(woah super!)
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |