![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "milli takım diyalogları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* Hakan Şükür:* *Tamam abi* Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | milli takım diyalogları Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* Hakan Şükür:* *Tamam abi* Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* Hakan Şükür:* *iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur* Fatih Terim:* *Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun* >Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum >anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor? >Tuncay Şanlı:* *İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , leptopa ne der bilemicem* >Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde* >Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız* Fatih Terim:* *Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* Emre:* Hocam ayıp oluyor ama , her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle! >Fatih Terim:* *Hakan soyun oyuna girecen* >Oğuz Hoca:* *Hakan yok hocam* >Fatih Terim:* *Nasıl yok !?* >Oğuz Hoca:* *Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan* >Fatih Terim:* *hönk !* Fatih Terim:* *Yıldıray ısın* Yıldıray:* *50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya* >Fatih Terim:* *Oğuz soyun oyuna girecen* >Oğuz Hoca:* *Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm ben >Fatih Terim:* *Valla mı len!* >Oğuz Hoca:* *Ulan tam bunadı bu* Fatih Terim:* *O boynundaki ne evladım ?* Hakan Şükür:* *At nalı hocam , uğur getirsin diye taktım* Fatih Terim:* *Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe!*
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: milli takım diyalogları buda güzel.teşekkürler ![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: milli takım diyalogları Biraz olsun tebessüm etmeye ihtiyacım vardı, teşekkürler, |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: milli takım diyalogları takdir edilmek hoş bir duygu ben de size teşekkür ederim arkadaşlar
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |