![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "şeytanın isyanı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | şeytanın isyanı Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi seytan celdi efendim Seytan: Valla bir seyden haberim yok, hem adamda akildan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan sapik, benim alakam yok Anne: O lum, oynama babanın tüfegiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacagını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oglanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? çocuk: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocugu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Komşu : Şeytan kulagına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sagol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şeytanın isyanı İnandığında sen, inanmadığın ve yanlışlarda şeytan; Şeytan dan cevap: yemezler. Çok güzel paylaşım, bugün çok hoş s bet konuları açtınız teşekkürler. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şeytanın isyanı rica ederim arkadaşım... maksat birlik içerisinde hoş vakit geçirmeye çalışmak
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |