FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

MANTIKLI AMA CEVAPSIZ SORULAR

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "MANTIKLI AMA CEVAPSIZ SORULAR" başlıklı konu görüntüleniyor, "* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-08-2007, 03:26 PM   #1
Yeni Uye

depresyoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeVdİğİn KaDaR SeViLeCeKsİn..!!!!

depresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taş
MANTIKLI AMA CEVAPSIZ SORULAR

* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?

* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?

* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüsler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?
Sponsored Links
Alt 07-08-2007, 04:22 PM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: MANTIKLI AMA CEVAPSIZ SORULAR

Ön yargılı bir milletmiyiz dersiniz?

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir?

Teşekkürler, paylaşımın için.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 12-09-2007, 01:27 AM   #3
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

garip44 is on a distinguished road

tv lerde izlemişinizdir annesiyle veya babasıyla röportaj yapılan bebekler hep mikrofona saldırıyo istisnasız
haklısın kardeş

Konu garip44 tarafından (12-09-2007 Saat 01:30 AM ) değiştirilmiştir..
garip44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 12-09-2007, 12:09 PM   #4
Uye

TEMREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
scia ud non sciam

TEMREN kıymetli bir taşTEMREN kıymetli bir taşTEMREN kıymetli bir taşTEMREN kıymetli bir taş

Kesinlikle güzel sorular...

Bir soruda ben ekleyebilirmiyim...

* Neden her okuduğumuz soruya o anda bir cevap üretme ihityacı hissederiz.

Benim yaptığım gibi :)
TEMREN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-09-2007, 12:17 PM   #5
Uye

pandura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YA HEP YA HİÇ!!!!

pandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhretpandura ün'ün ötesinde bir şöhret

Alıntı:
depresyoner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
* Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir?

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?

* Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?

* Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?

* Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız

* Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

* Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?

* Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

* Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

* Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?

* Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüsler midir?

* Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

* Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?

ayy çok güzeller bayıldım valla

birde ben her söylenen sözün arkasından neden hemen okey dendiğini anlamıyorum tamam deseler eksileceklermi acaba

pandura isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-09-2007, 02:58 PM   #6
Yeni Uye

depresyoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeVdİğİn KaDaR SeViLeCeKsİn..!!!!

depresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taş

beenmenize sevindim arkadaşlar....
güldürebildiysem ne mutlu bana
Alt 15-09-2007, 03:28 PM   #7
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat Alışmayı Öğretir Ama Unutmayı Asla

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

çok güzel ellerine sağlık ama bu kadar soruyu kafaya takma çünkü kafaya atakacak o kadar soru var ki :)
Alt 15-09-2007, 04:44 PM   #8
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

reserved is on a distinguished road

ellerine sağlıl çok güzel olmus
reserved isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil