![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "AŞK KANUNLARI" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar burdaki maksat sizi gülümsetebilmekti.. amacımızdan şaşmayalım lütfen......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI arkadaşlar burdaki maksat sizi gülümsetebilmekti.. amacımızdan şaşmayalım lütfen...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Alıntı:
Mazoşist (acı çekmekten zevk alan) veya sadist (acı çektirmekten zevk alan) duygularınla bir öyle bir böyle kişilik bozukluğu göstererek karşıma çıkma artık lütfen; Ben yaş ortalamanızın üzerinde ve hasbel kader sizi muhatap alan yorum yazma gafletinde bulunmuş biri olarak buna son vermek istiyorum. Empatinizide bilgi ve görgü düzeyinizi zorlamanıza gerek kalmayacak şekilde sevdiğiniz yazar Aziz Nesin'in ölçeklendirdiği % lik dilimin çoğunluğu olan kısımdan olduğunuza şüphe yok. | |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI sağol paylaşımın için depresyoner çok güzel ve eğlenceliydi:redface::redface:
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI teşekkür ederim doğangüneş... burda olman beni sevindirdi...:redface:
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Alıntı:
Evet sizin seviyeniz, üslubunuz, bozuk kişiliğiniz ve düşünceleriniz bana göre değil. Ben ders alacak düzeyi çoktan geçtim. Üzgünüm sizin gibilerden ders alan milletin evlatları adına; Bunu sağlayanların ne gibi bir garabete bu hakkı verdiklerinden haberleri yok galiba, verdiğiniz zararın gelecekteki sorumlusu toplum indinde siz olacaksınız. | |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 240 Rep: 23681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Burada herkes seyirciye oynuyor galiba:))))) Sevgili depresyoner sayende gerçekten çok keyifli bir gün geçirdim teşekkürler.Bu arada bu forum u öneren "carpediemcan "a da sonsuz teşekkürler.Memleketimden insan manzaraları.........seyrediyorum sayesinde......İyi forumlar. |
| | |
| | #19 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Arkadaşlar lütfen yapmayın geyik amaçlı bir yazıyı ne hale getirdiniz:mad::mad::mad:
__________________ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AŞK KANUNLARI Ben bu konuyu burada kapatıyorum, yorumlarımda da muhatap olmak durumunda kaldığım hariç tüm üyelerden özür diledim, tekrar ediyorum. Kusura bakmayınız. Sevgi ve muhabbetle kalınız. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |