![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "sivrisineğin hayatından bir böLüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adnan abi nezaman operasyon başlıyo? güneş batınca, adamlar mayışınca anlaşıldı abi. ....akşam olur adnan abi sokıyımmı? bekle len.sonra adamlar kafana gazteyle vurcaklar tamam abi. evet operasyon başlıyo: nurettin sen yan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sivrisineğin hayatından bir böLüm Adnan abi nezaman operasyon başlıyo? güneş batınca, adamlar mayışınca anlaşıldı abi. ....akşam olur adnan abi sokıyımmı? bekle len.sonra adamlar kafana gazteyle vurcaklar tamam abi. evet operasyon başlıyo: nurettin sen yan odaya,haşim sende karşıya hadi bakem anlaşıldı adna abi Arkadaşlar nurettin ağır yaralı,haşim ise sizlere ömür intikamını alın ve dikktli olun burası sinekler vadisi Adnan abi beni gördüler kovalıyo adam beni kaçlen kaç ahizenin üztene kon.vuramaz nasıl olsa yemez Ahanda uyudular hadi Adamda kocaman gibi nasıl yapsam kı ben ya korkma len direk sok oyalanma yoksa sende... Abi adamın kanı pek güzelmiş herhalde 0rh+ en sevdiğim kan afiyet olsun koçum. Adnan abi -ölen ve yaralıların yerine sinekler konseyinden adam istedim güneş batmadan gelcekler
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |