![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "okuyun kopun (süper)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus. Profesör kaslarini çatarak: -Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: -O zaman ben ucuyorum... Profesor ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okuyun kopun (süper) Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus. Profesör kaslarini çatarak: -Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: -O zaman ben ucuyorum... Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: -Sana son bir soru soracagim - demis. -Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var. -Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: -Para olan cuvali secerdim... Profesor: -Ben akil olan cuvali secerdim... Ogrenci: -Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : -Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz. demis.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) Çok hoş ve deşarj hikayesi olmuş ama, üyelerimizin çoğu öğrenci veya gibi derken, hocalarımıza da ağır gelmesin? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 16
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) cok guseldi paylasım için saol:D ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) ablacım muhteşemsin yaaaaa gülmeye ihtiyacım vardı sağollll..... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) ABLAM SAOL İNTİKAMIMIZI ALMAYA DEVAM EDCEZ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: çorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) ÇOK GÜZELDİ GERÇEKTEN.SAĞOL DOĞANGÜNEŞ.HEMEN İNDİRİP ARKADAŞLARIMA GÖNDERDİM |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: okuyun kopun (süper) SÜPER BİR ZEKA..TEŞEKKÜRLER.... ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |