![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Seni seviyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? :islik: Seni Seviyorum : Anlaşıldı. Tamam... Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... B) Seni Seviyorum : ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni seviyorum Seni Seviyorum : Teoride mi, pratikte mi? :islik: Seni Seviyorum : Anlaşıldı. Tamam... Seni Seviyorum : Ne güzel... Seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece... B) Seni Seviyorum : Havalardandır, bana da oluyor bazen... :unsure: Seni Seviyorum : Et olarak mı, ruh olarak mı? :lol: Seni Seviyorum : Neden? Bende benim bilmediğim bir şeyler mi var? :huh: Seni Seviyorum : Çok hoş... Peki başka ne gibi hünerlerin var? Seni Seviyorum : Beni bu işlere karıştırma ne olur... Seni Seviyorum : Ben de senin, beni sevişini seviyorum. :utan: Seni Seviyorum : Üzülme, zamanla geçer. Seni Seviyorum : Hadi ya, çok ilginç... Eee sonra... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum. Eee, şimdi ne olacak? :blink: Seni Seviyorum : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim -_- Seni Seviyorum : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. Seni Seviyorum : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! :dil: Seni Seviyorum : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? Seni Seviyorum : Allah razı olsun... Seni Seviyorum : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... Seni Seviyorum : Olur paket mi olsun, burada mı seveceksin? Seni Seviyorum : Seni seviyorumunda ekleyeceğin bir şey yoksa evlere dağılalım. :sigara: Seni Seviyorum : Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. :acaba: Seni Seviyorum : İyi de bunun sosyal güvencesi, sigortası filan var mı? :huh: Seni Seviyorum : O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. (TEMA Vakfı) Seni Seviyorum : Ömrünü, enerjini daha faydalı işlere harcasana canım... Yazık ediyorsun vallaha... Seni Seviyorum : Elinden başka bir halt gelmez ki zaten... -_- Seni Seviyorum : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... :devil: Veee Tabi ki... Seni Seviyorum : Ben de seni seviyorum aşkım... :wub: |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |