![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Şarkılarla Muhabbet" başlıklı konu görüntüleniyor, "sarki isimlerine dikkat :=) yildiz tilbe- seni o sanmistim hande yener- uzgunum o kadin ben degilim celik- afedersin izel- eyvallah berksan- opuselim mi :op: petek dincoz- git isine kenan dogulu- ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şarkılarla Muhabbet sarki isimlerine dikkat :=) yildiz tilbe- seni o sanmistim hande yener- uzgunum o kadin ben degilim celik- afedersin izel- eyvallah berksan- opuselim mi :op: petek dincoz- git isine kenan dogulu- bir kereden hicbirsey olmaz gulben ergen- kandiramazsin beni celik- benimle evlenir misin kayahan- neden olmasin gulben ergen- tesekkur ederim tan- rica ederim bomb- sen hic sevdin mi hulya avsar- sevdim tarkan- kimdi kutsi- sana ne ibrahim tatlises- haydi soyle sezen aksu- adI bende saklI ebru gunes- erkeksen soyle seda sayan- o kendini biliyor ozcan deniz- yalvaririm ibrahim tatlises- sabuha askin nur yengi- ay inanmiyorum ajda pekkan- o benim dunyam petek dincoz- zevksiz sen de :trip: Gökhan Özen:Benim için napardın? Ege :Sıcak ekmek Emre Altuğ:Bu kadar mı? -_- Kıvırcık Ali :Fatma Bacı Gece Yolcuları:Nerdesin? Simin Mater:Cennetteyim Nil Karaibrahimgil:Ben Aptal mıyım? Altay:Evet :P Ahmet Kaya - Giderim Sezen Aksu - Git Sadık Karan - Bak Gidersem Dönmem Hilal Cebeci - Üzülürsün Mavi Sakal - Çektir git İsmail Yk - Allah Belanı Versin keremcem _ nerelere gideyim :emrah: emre aydın _ kim dokunduysa sana ona git >.< sadık karan_ bak gidersem dönmem lerzan mutlu :sick: _ dönme banaa |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkılarla Muhabbet zodyak sende bombasın hani ''tam yerine rast geldi manzara koyduk''misali olmuş yani ![]() ![]()
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |