![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "THY dialogları" başlıklı konu görüntüleniyor, "- İyi günler hanımefendi bir sorum olacaktı ! - Tabi buyurun .. - Thy ticketing bölümünde çalışanların maaşı ne kadar ? - İyi günler danışma .. - İyi günler bugün ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | THY dialogları - İyi günler hanımefendi bir sorum olacaktı ! - Tabi buyurun .. - Thy ticketing bölümünde çalışanların maaşı ne kadar ? - İyi günler danışma .. - İyi günler bugün nereden bilet alabiliriz ? - Sadece Taksim ve havalimanı açık bugün .. - Anladım, Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim ? - Semiha Yanki Havalimanı' nın telefonunu alabilir miyim ?(Sabiha Gökçen demek istiyor) - İyi günler hanımefendi. Denizli' ye uçuşunuz var mı ? - Evet beyefendi yarın sabah 07:45' de uçuyoruz .. - Öyle mi, peki Denizli' de havalimanı var mı ? - Hayır beyefendi suya iniyoruz .. - Diyarbakır' a yer var mı acaba ? - Maalesef yok efendim .. - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız ? - İyi günler iç hatlar .. - Bant kaydı mısınız, yoksa gerçek mi ? - Gerçeğim hanımefendi .. - İyi o zaman iyi günler .. - İstanbul' a son uçak kaçta ? - Nereden ? - Buradan ! - Nereden arıyorsunuz ? - Şehir içinden .. - Nereden? - Erzurum' dan .. Trabzon' dan bir yolcu havaalanını arar ve sorar ; - İyi akşamlar hanımefendi Trabzon - İstanbul arası ne kadar sürüyor acaba ?(hatun adamı beklemeye alır) - Bir saniye efendim .. - Tamam teşekkürler, iyi akşamlar ..(telefonu kapatır) - Ne kadar kalacaksınız Almanya’ da ? - Neden soruyorsunuz ? - Ona göre bilet keseceğim onun için .. - E olsun ben uçakta kalmayacağım ki otelde kalacağım .. - Çocuğumla ben uçucam oğluma çocuk fiyatı istiyorum ne kadardı ? - Çocuğunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor; kaç yaşındaydı ? - 32 yaşında .. - Çocuğun adını alabilir miyim ? - Mustafa İbrahim Süheyl İsabeyoğlu .. hayvan babası böyle bi isim vermiş, sanki arab şeyhi ufacık çocuk .. Dayısıyım çok üzülüyorumda çocuğa, afedersin yani hanımefendi .. - İyi günler ben Almanya’ ya gidecektim .. - Olur hanımefendi, nereye peki Almanya’ da ? - Havaalanına .. - Hönkkkkkkkkkkkkk (yok bizim uçaklar tren garına iner) - Bizans classa rezervasyon istiyorum !!! (business demek istiyor)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: THY dialogları süper yaa.teşekkürler paylaşım için.bizans class-bizde de "hayvan size" isteyen müşteriler vardı:)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |