![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "100 Öpücük" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yurt dışında yaşayan adam karısına bir mail gönderiyor; "Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen." Karısı da ona ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 Öpücük Yurt dışında yaşayan adam karısına bir mail gönderiyor; "Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen." Karısı da ona cevap veriyor, Sevgili aşkım, Gönderdigin 100 öpücük için teşekkür ederim. Masraflar şöyle; 1- Sütçü bir aylık süt için 2 öpücüğü kabul etti, 2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlaşmaya razı oldu, 3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa uğruyor, 4- Bakkal sadece öpücüğe razı olmadı, ona ilave başka şeyler de verdim, 5- Diğer masraflar toplam 40 öpücük... Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayı çıkarabilirim. Gelecek ay için de aynı yönde mi plan yapmalıyım? Lütfen bilgi ver. Sevgili karın Josephine...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 100 Öpücük Hay Allah süperdi ya gerçekten iyi oldu sabaha sabah:) |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: 100 Öpücük günaydın arkadaşlar çok güzeldi acaba bende elektrikçimi olsam baksana en çok o öpüyor kadını :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: 100 Öpücük gerçekten güzeldi nerden buldun bilmiyorum ama çok teşekkürler |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: 100 Öpücük çok güzelmiş koptum burda |
|
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: 100 Öpücük eee bu benim kankamın güzelliği o bulu böyle güzel konuları değil mi kanka
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |