![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN" başlıklı konu görüntüleniyor, "Böyle bir haberin altına “Dikkat!.. Yurtiçi uygulamalardan gazetemiz sorumlu değildir!” ibaresini koymaz iseniz, bunları söyleyecek bir erkeğin karşısına neler çıkar hep birlikte görelim: Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim. “Ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN Böyle bir haberin altına “Dikkat!.. Yurtiçi uygulamalardan gazetemiz sorumlu değildir!” ibaresini koymaz iseniz, bunları söyleyecek bir erkeğin karşısına neler çıkar hep birlikte görelim: Sen olmasaydın, seni icat etmek isterdim. “Ben senin neyi icat etmek, neyi keşfetmek istediğini çok iyi biliyorum mendebur herif!” Bacaklarının nerede bittiğini görmek için gökyüzüne baktım. “Ben senin kimin bacaklarının bittiği yere baktığını çok iyi biliyorum Şefik, elime geçirirsem ne yapacağımı biliyorum ben o bacakların sahibine!” Parmağını kahvemin içine sokar mısın? Şekerim yok da. “Tabi sevgilim, yetmezse bir de mangalda közleyeyim istersen!” Seni tanıdığımdan beri daha da güzelleştin. “Bitirdin gençliğimi Şevki, tükettin ömrümü. Üstüne üstlük bir de laf sok!” Annemden daha güzel yemek yapıyorsun. “Herkes annenden güzel yemek yapar Orkun, senin annen yemek mi yapıyor allasen?” Hiç kimseyi daha senin kadar seksi ütü yaparken görmedim. “Ütü yaparken seyrettiğin o şırfıntılar kim kocacım benim, cevap ver!” Sensiz bir saniye, sonsuzluk gibi geliyor bana. “Bana da geliyorlar hayatım bana da!.. Hem de soldan soldan!”
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN güzelmiş saol arkadaşım.:biggrin:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN teşekkür ederim onairci sağol
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN paylaşım için saol :D süper olmuş.. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | NASIL AMA ? OKUYUN OKUYUN Arkadaşlar asıl süper olan sizlersiniz teşekkürler
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |