![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisi Şarkı Sözleri forumu içinde "Teoman" başlıklı konu görüntüleniyor, "Albüm ismi - Renkli Rüyalar oteli DURSUN DÜNYA Bir çılgın gibi şimdi hayatım. ne sevgim kaldı çünkü ne göz yaşlarım kurtulmak için her seferinde kaçtım koşar gibi içimdeki senden. ateş ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() | Teoman Albüm ismi - Renkli Rüyalar oteli DURSUN DÜNYA Bir çılgın gibi şimdi hayatım. ne sevgim kaldı çünkü ne göz yaşlarım kurtulmak için her seferinde kaçtım koşar gibi içimdeki senden. ateş düşünce söndüm,hep sırılsıklam şimdi dursun ister dönsün dünya dursun ister dönsün dünya etrafında hiç fark etmez çünkü artık sen yoksun ya sönsün tüm mumlar bitsin sevgim ister dursun ister dönsün dünya mektuplar gibiyiz hiç açılmamış. saklanmış ama zamanla kaybolmuş sildin mi beni parmak ucunla içindeki benden kurtuldun mu yoksa günüm gelince yok oldum ardından AŞK KIRINTILARI Yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana. yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. yürürüm ipte,ağım yokken hem de, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için . neyim var ki sanki senden başka hadi son bir kez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz. aşk kırıntılarıyla doymaktansa aç kalırım tek başıma bu hayatta. paylaşacak bir şey artık yoksa bir erkekle bir kadın arasında (''AŞK KIRINTILARI'' cok guzel bir parca mutlaka dinleyin.) RENKLİ RÜYALAR OTELİ Arabayı sen kullan demiştim içkiliyim. “boşver yutalım şeritleri bas gaza” dedin bu otel güzel adını sevdim, orda öyle yerlerime dokun, dokunmadığı kimsenin sarhoş olsak ya, kimiz unutsak ya,bulut olup iç içe bardaktan boşansak ya tek vücut olsak ya yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya yıllar önceydi, çok da güzeldi şimdi düşününce benimsin demiştim ben de senin renkli rüyalar otelinde kapıları çalmıştım -cevapsız- savrulmaya hiç atmayan kalpleriyle insanlara ama sen farklısın dedim,dedin ki sense “dikkat et sadığımdır sadece KENDİME!” İKİ ÇOCUK El sallamıştı annesine bayram izni dönüşünde hissetmiş miydi oğlunu kurşun kalbi deldiğinde kan revan içinde yanyana aynı köprüde annelerinin rüyalarında öldükleri yaşlarıyla ateşi harlı delikanlılar, ne şehit ne kahramanlar düşmansız bir savaşta düştüler kalkmayacaklar emin değildi kendi bile dokunmuş muydu tetiğine kesin olan tek şeyse en yakın mahkumdu ipe. “kalpte kurşun ilmek boyunda iki çocuk ölüm karşısında hep çocuk kalacaklar büyümeden birer tabutta ama yaşıyorlar, gülüyorlar annelerinin rüyalarında. KİM.? Kim olacak bundan sonra uyandığımda soğuk yatağımda kim dinleyecek kalbimi bakacak hep yüzüme güzelmişim gibi sanki kim tutacak son anda bedenimi havada düşen uçurumlarda ben tutarken nefesimi ağzından aldığım ağzımda sakladığım uçup gitmesin diye biz büyür dünya değişirken birbirimizi düşünüp başkalarıyla sevişirken… kim sevişecek kalbiyle inandırıp sevgiye uyutup nefesiyle kim ısıtacak teniyle sanki sıcak evim olup kış vakti okul dönüşünde TESADÜFLER Daha gerçek yalanlarım doğrularından o yüzden boğuluyoruz bir bardak suda fırtınadan zaman beni,ben zamanı öldürüyorken tuttum nefesimi atmaya seni beynimden ama o zaman da kalbim boşa dönüyor hep sana atan bir yürek nasıl inansın bunca tesadüfler nasıl açıklansın bana bunca zaman sonra bunu hissettiren öylesine bir rüzgar olamaz kalbime esen dünle bugün arası sanki daha uzun hayatımdan hiç kimseye mektupyok, ölmüş insanlar ölmüş insanlar insansızlıktan KELİMELER Kaçıyor musun aşktan hala koşup insandan insana hayatı bırakıp tabağında, boşver mi diyorsun kanasın için acıyor mu hiç bazı bazı cesur musun gözünü kapadığında boş ver mi diyorsun kanasın biliyorum artık çok zor çok kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle yavaşlıyor ama duramıyor dünya, zaman kimseden değilken yana gitmiş herkes evlerine bomboş boş ver mi diyorsun kanasın. batmadık ama su alıyoruz hissetmeden basıp toprağa, tuz basmadan yaralarıma boşver mi diyorsun kanasın. alt üst olmuş coğrafyadan cebinde bozuk paralarınla; kendi mezarına selam durup boşver mi diyorsun kanasın. ÇOKTANDIR Çoktandır yaşıyormuş gibi yapıyordum demek ben bu şehirde Çoktandır iki yabancı gibi yaşıyorduk demek biz bu şehirde ben de belki yaşar belki ölürüm çoktandır eriyorsa eğer silinirmiş meğer büyük de olsa aşk çoktandır kanıyormuş meğer, çalışırdım inan farketseydim eğer ben de belki yaşar belki ölürüm süresi hiç belli olmaz yok ki zamanı yarası zor geçer derler yok ki ilacı insan bazen yaşar bazen de ölür TERLEMEDEN SEVİŞENLER s-Saat 11miş meğerse,fildişinden kulelerde sönüyor ışıklar bak Geceye günaydın diyelim gözlerinde çapak varsa hemen silelim sıradan ölümlüleriz büyümüş kimyası değişmiş yazarız banıp kanımıza tutkunuzdur yazgımıza nasıl anlasınlar seni beni acıkmadan yiyenler, uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler niye külçe gibi kalpleri kurumuş ağızları dilleri hepsi yorgun yaşamamaktan boşver anlamasınlar seni ben anlarım bakışından bilirim her hücreni nasıl görecekler seni kapalıyken sımsıkı kalpleri boşver dişle kendi fünyeni zaten bir gün herşey biter kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir. UNUTAMADIM Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni yıllar ikimizden de çok şeyler götürmüş sen yeni yuva kurarken beni paramparça bölmüş gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin öyleyse sen unut beni yeter ki benden isteme gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() | Albüm ismi - En Güzel Hikayem GÜZEL BİR GÜN ÖLMEK İÇİN Suç yok,suçlu yok Hayat böyle anladım Aşk yok artık yok ama Zamanla alıştım Senle ben hep böyle kalacağız Gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş Sorma neden niçin Her şey yalnızlıktan Bak bak bak güzel bir gün ölmek için Düş yok, gerçek yok Bak sonunda anladım Yaz yok kış yok artık zamanı karıştırdım DUŞ Bu aşk bizi nereye kadar savurursa o kadar acıtacak canımızı ama olsun daldır elini göğsüme al kalbimi bul damarımı,bas ilacı dindir acımı çok mutluyum şu anda ellerim vücudunda umurumda değil artık dünya son defaymış gibi kaybederken kendimi en ucuza şaraplarda sırılsıklam vücudunda eğildim öptüm dudaklarından saç telin vücudundan küvete aktığında içindeyim içimdesin,anladım Aşk kanımda kasıklarımda güneşteyim eriyor balmumum sapır sapır dökülük kanallarım aksın bacaklarından oluk oluk milyonlarca doğmayacak çocuklarım BUGÜN Bugün sözlükler kusuyorum cümleler kuramazken dün denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye bugün sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık yokum bugün boğulurdum her sağanakta yüzmeyi öğrenmişim sanki bugün bir tuzağa kaptırmıştım kendimi ama eminim tanrı var bugün evimi yaktım kitapları attım yıkandım temizim artık bugün çok giyildim çok pot yaptım ütülüyüm jilet gibi bugün ''siz de mi dostlarım ?''dedim ''öyleyse düş sezar!'' bugün GÖKDELENLER Uzun uzun seyrettim seni Diğer köşesinden barın Bir karakter oturttum Yüzüne kalbine Uzaktan bakıp insanlara Konuşmalar yazdım Dudaklara Sonra kendime baktım Tıklım tıklım yanlızdım Gökdelenlerden tükürdüm dünyaya Ben hayatım boyunca O yüzden kupkuru ağzım Bak geçmedi yıllarca Kalbimi yuvarladım sana Seni tanımasam da Tezgahtan önüne Bir yudum al diye Eğer hoşuna giderse Daha da iç diye Bu kadarı gelsin artık Bu gece Belki sen bulursun diye Artık son şansımsın Bakma ısrar yok bende Avunurum içkiyle AYNA Uyumadan uyandım Yine aynı dünyaya Karar verdim kalmaya Baktım dedim ki aynaya "Acelen ne?" Olacaklar olacak Bir gün nasılsa Yaşa Sevdiklerin var burada hala Yaşa Seni sevenler var burada Hala İNSANLAR Gel olduğun gibi tuzla buz et beni Camdanmışım gibi Bana hatırlat nasıl bir şeydi Bir şeye inanmak tutkuya tutunmak İnsanlar Dünya düşmüş üstlerine kıpırdamıyorlar İnsanlar denemiyorlar bile Gel dudaklarımı sar nefesini ver Tat bırak ağzımda ilk sayfaya döndür beni Haydi alt üst et İyileştir gel Haydi acıl beni O bile yeter çoraklığımda istemezsen eğer gelmezsen Öldür ama affet beni PARTY Sıkı sıkı tuttum ellerinde, kayıp gitme hayatımdan sen de diye bazen ama ittim çoğu kez ürküp aşkından güçsüz yaptın diye beni sen oysa derinlerde hep bildim ki kanımdaydın öyle gurur duydum ki beni böyle büyük sevebildin diye bana rağmen gelmiştim,görmüştüm,yenilmiştim,sevmemiştim tam gidiyordum dünyadan sen yokken öyle güzel aldın ki beni içine,öyle sardın ki benim oldun ama korktum kaybedecek bir şeyim oldu diye korktum kaçtım bildiğim dünyaya parti bitmiş herkes gitmiş dava düşmüş konu kapanmış acıkmıştım,susamıştım,üşümüştüm kavrulmuştum sıcaktan sana geldim damağım kuru gardım inik boynum bükü dedim ''yine affet beni'' ''seni bilirdim''dedin ''çektim kepenkleri'' dedim ''öldü bendeki sen,gömülü şimdi'' baktım,anladım parti bitmiş,herkes gitmiş,dava düşmüş konu kapanmış. Tuzak Aklın kayarsa ellerinden sen alışırken tam severken gökyüzüne bak bak da söyle yıldızların en küsküne üç adım at sonuca doğru ayrılışsa sevene doğru sevdiklerin acıların tatlı evin çocukların sahibiysen tuzak bunlar unutmaksa intikamın unuttuğunu da unutmaksa kanla da terle de yazsan da fark etmez sulara yazdıysan eğer bilemezsin sevemezsin görmezlerse seni hiç yenemezdin duyamazsın bulamazsın görmezlerse seni hiç olamazsın ..DEDİ ANNEM Yaralı dizlerim koşamam ki kapalı yollarında akamam ki unutkan nehrinin yolumu sormadan bulamam ki karlı dağlarında doğamam ki saklı kentinin "çok üzülme çok susma çok darılma çok ağlama çok da kitap okuma" dedi annem "çok terleme çok yorulma girdaplarında boğulma yalnızlığına çok da alışma" güneşim olmadan göremem ki ay tutulurken uyuyamam ki karanlık olsa da ben herkesi sevemem ki sevmeden de yaşayamam ki yanlış olsa da EN GÜZEL HİKAYEM Kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar yayılıyor kanları vurduğumda denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları ama uzandın tenime hissettim terim aktı parmak aralarından bazen , ne yaparsan yap olmuyor kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum bazen... acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum bazen.. derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen.. bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen.. korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama sayrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Teoman Alıntı:
![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |